Longevitatea "Faraonului" s-a terminat!

Publicat in Sport 13 Aprilie 2022 567 ori
Google+ WhatsApp
Longevitatea "Faraonului" s-a terminat!

Caz rar în fotbalul românesc! O echipă și-a schimbat antrenorul după opt ani de zile! Marius Vișan este noul antrenor principal al formației de Liga a 3-a, CS Blejoi. Acesta îl înlocuiește pe Răzvan Vlad care a stat mai bine de opt ani pe banca tehnică a echipei prahovene! Lui Vlad, supranumit "Faraonu'" datorită longevităţii pe banca blejoiană, i-a fost fatal semieșecul de pe teren propriu cu Târgu-Secuiesc.

”Ne despărțim de antrenorul Răzvan Vlad, după opt ani de colaborare.Din păcate, ultimile rezultatele nu au fost de partea lui, ȋnsă rămân în memoria suporterilor blejoieni multe momente frumoase, cum sunt promovarea în Liga a III-a sau câştigarea fazei judeţene a Cupei României”, a anunțat clubul prahovean pe pagina sa de Facebook.

La această schimbare a contribuit şi ratarea, în acest sezon, a calificării Blejoiului în play-off-ul campionatului. Vișan, noul principal, a pregătit ultima oară o altă echipă din Liga a 3-a, Olimpia Râmnicu Sărat. El a fost, în trecut, și președinte-jucător la Tricolorul Breaza.

Vişan a început deja antrenamentele cu noua sa echipă şi va debuta, oficial, în deplasare. Clubul Sportiv Blejoi va juca sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 17.00, în deplasare la echipa secundă a celor de la Hermannstadt Sibiu. În clasamentul play-out-ului Blejoiul ocupă locul doi, fără victorie, doar cu un egal și o înfrângere. 

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.