ADGA cere situația reală a clubului dar și soluții concrete

Publicat in Sport 21 Ianuarie 2022 402 ori
Google+ WhatsApp
ADGA cere situația reală a clubului dar și soluții concrete
ADGA cere situația reală a clubului dar și soluții concrete

Asociația Diaspora Galben-Albastră vrea soluții concrete pentru bunul mers al Petrolului, nu capete tăiate! ADGA a publicat, astăzi, un comunicat în mediul online fiind îngrijorată de soarta financiară a Petrolului. Iată mai jos comunicatul celor de la ADGA:

,,Dragi găzari,

Articole aparute în presa ultimelor zile ne neliniștesc profund pe toți. Se vehiculează întârzieri și incapacitate de plată la club. Se pare că persoane din anturajul clubului au trebuit să aducă bani de acasă și să împrumute clubul pentru a supraviețui. Având în vedere că presa nu este întotdeauna informată corect și nu stă grozav la capitolul deontologie, solicităm deschis Președintelui Costel Lazăr să facă o prezentare publică și cu cărțile pe față a situației actuale a Petrolului.

Suntem interesați să ne așezăm la masa cu conducerea clubului, cu alte facțiuni ale suporterilor, cu reprezentanții administrației locale și să căutăm SOLUȚII CONCRETE. Transparență deplină și soluții concrete. Atât! Nimeni nu vrea capul nimănui, toți suntem în aceeași barcă, toți iubim Petrolul. Facem apel totodată la firmele orașului și județului să-și aplece atenția asupra clubului și să sprijine financiar această Tradiție aproape seculară.

Toți vrem fotbal mare la Ploiești, o echipă cu valențe europene. Autoritățile locale sunt de asemenea rugate să identifice posibilități concrete de a ajuta dezinteresat echipa orașului. Oare ploieștenii sunt mai nevolnici decât comunele și orașele cu echipe în primul eșalon?! Ar fi păcat ca din orgolii nejustificate să sacrificăm acest sezon atât de promițător! Transparență, onestitate, soluții, voință colectivă - e tot ce cerem!"

Poziţia celor de la AGDA vine după ce s-a aflat că fotbaliştii Petrolului au luat salariul de-abia pe luna noiembrie a anului trecut. Conducerea clubului petrolist recunoaște aceste datorii și în acest sens umblă ca să mărească bugetul echipei astfel încît jucătorii să nu aibă grija salariului. Directorul sportiv Claudiu Tudor a declarat pentru liga2.ro că, recent, clubul a semnat un nou contract de sponsorizare:,,Am mai bătut palma cu încă un sponsor care va veni și el cu o sumă, nu mare, dar orice sumă e foarte importantă pentru noi. Soluția este ca toată suflarea petrolistă să vină să ajute, alături de celelalte firme și autoritățile să vină alături de club pentru că este al ploieștenilor"- a declarat oficialul petrolist.

Se pare că suma de la noul sponsor este de ordinul zecilor de mii de euro iar la acest moment Petrolul este singurul club dintre cele șase clasate pe poziții de play-off, care nu încasează nici un leu din fonduri publice. Chiar dacă sunt probleme cu banii oficialii clubului vor să întărească echipa. Fundașul bulgar Georgi Pashov este în negocieri avansate cu echipa ploieșteană, după cum a anunțat ziarulprahova.ro. Petroliștii au programat, mâine, de la ora 12, la Câmpina, primul joc-test al anului împotriva celor de la Astra Giurgiu.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.