Juridicul conduce sportul municipal!

Publicat in Sport 12 Ianuarie 2022 495 ori
Google+ WhatsApp
Juridicul conduce sportul municipal!
Juridicul conduce sportul municipal!

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti va fi asigurată, în perioada următoare, de Melania Dragomir, după cum a anunțat, astăzi, siteul oficial al clubului municipal. Conform deciziei semnate luni de Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, Melania Dragomir, director adjunct pe probleme juridice la CSM Ploieşti, va exercita temporar funcţia de conducere vacantă, de director al clubului, până la ocuparea prin concurs a postului.

Un post care are o mare doză de incertitudine având în vedere că, de-a lungul timpului, persoana numită în funcție a rezistat cu greu pe scaunul de conducere și, implicit, să-și ducă ideile la capăt. Postul de director a devenit vacant la începutul acestui an, în urma revenirii lui Ştefan Grozea pe funcţia de consilier pe probleme de salubrizare în cadrul aparatului de specialitate al Primăriei Ploieşti. Sursa: csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.