Reunire specială pentru MFC Ploieşti!

Publicat in Sport 12 Ianuarie 2022 295 ori
Google+ WhatsApp
Reunire specială pentru MFC Ploieşti!
Reunire specială pentru MFC Ploieşti!

MFC Ploiești s-a reunit, de puțin timp, la cocheta bază sportivă "La Mesteacăn", sub comanda antrenorului Gabriel Georgescu, în vederea pregătirii pentru campionatul Ligii A de mini-fotbal. Reunirea a fost specială având în vedere că galben-negrii au avut oaspeți de seamă! Ei au jucat cu staff-ul echipei Petrolul Ploiești, echipa fanion a orașului! Timp de 60 de minute, Nae Constantin, Claudiu Tudor, Costel Ilie, Laurentiu Marinescu, Cătălin Grigore si Bebe Zahiu au fost adversarii băieților de la MFC: Mihai Vanghele, Gabriel Nastase, Alexandru CrăciuN, Alin Marcu, Vasile Cristian, Ivan Irinel si Danut Iancu.

Câștigătoare a fost echipa de mini-fotbal care s-a impus cu scorul de 12-10. Pentru Petrolul au marcat Nae Constantin, Costel Ilie(3), Claudiu Tudor(5) și Laurentiu Marinescu. Pentru gazdele întâlnirii au punctat Iancu(3), Marcu(2), Craciun şi Cristian(6).

Cu ocazia acestui meci amical, MFC Ploiești si-a prezentat oficial echipamentul de joc marca Joma, imprimat cu logo-ul Veolia, dar şi cu numerele 3D de pe spatele ătricourilor, purtate de Iancu şi coechipierii săi, făcandu-le astfel să aibă un design special, unic in minifotbalul prahovean. Lotul MFC-ului este cel mai omogen la acest nivel având în vedere că are aceaiași componență de 4 ani! În campionat, MFC ocupă locul 3, cu 10 puncte acumulate.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.