Premiul „Sfântul Nicolae” deschide reuniunea hipică

Publicat in Sport 03 Decembrie 2021 302 ori
Google+ WhatsApp
Premiul „Sfântul Nicolae” deschide reuniunea hipică
Premiul „Sfântul Nicolae” deschide reuniunea hipică

Duminică, la Hipodromul Ploieşti, vor fi patru curse având ca main event Premiul Unirii „Regele Ferdinand”! Reuniunea va debuta la ora 10.05, cu Premiul „Sfântul Nicolae”, va continua cu Premiul Crescătorului, la ora 10.30, după care va urma, la ora 11.00, Premiul Unirii „Regele Ferdinand”. Ziua hipică va fi închisă, la ora 11.30, de Premiul „Mircea Ştefănescu”.

Şi de această dată, organizatorii le-au pregătit spectatorilor o serie de momente artistice în pauzele dintre curse, iar cei mici vor trăi bucuria de a beneficia de o plimbare gratuită cu poneiul Camelia. Conform ultimelor prevederi, reuniunea hipică va avea loc cu ACCES LIMITAT DE SPECTATORI, respectiv până la 30% din capacitatea tribunelor Complexului Hipodrom Ploiești, iar participarea este permisă:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Dovada îndeplinirii uneia dintre condițiile de acces se prezintă la achiziționarea biletului, care costă 5 lei. Pe durata evenimentului este obligatorie purtarea măștii de protecție.

Pentru iubitorii trapului care nu pot ajunge la hipodrom, reuniunea va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 9.45, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/ complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/ csmploiesti/).Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.