Dupa 5 luni vor fi 3 reuniuni in 2 saptamani

Publicat in Sport 02 Decembrie 2021 258 ori
Google+ WhatsApp
Dupa 5 luni vor fi 3 reuniuni in 2 saptamani
Dupa 5 luni vor fi 3 reuniuni in 2 saptamani

La cinci luni de la ultima reuniune oficială de trap, 8 august 2021, Hipodromul Ploieşti va găzdui în perioada următoare trei reuniuni ce se vor desfăşura în interval de două săptămâni! Ca urmare a suspendării executării Hotărârii de Consiliu Local nr. 121/23.04.2021, privind aprobarea Regulamentului Curselor de Trap ce se desfăşoară pe Hipodromul Ploieşti şi a Calendarului Oficial al Alergărilor de Trap în anul 2021, reuniunile oficiale vor fi reluate la finalul acestui week-end.

La ultima şedinţă a Consiliului Local Ploieşti a fost aprobat un proiect de hotărâre privind organizarea celor trei reuniuni propuse de CSM Ploieşti prin Complex Hipodrom Ploieşti, astfel că, în zilele de 5, 12 şi 19 decembrie vor avea loc trei evenimente în cadrul cărora au fost condensate cele mai importante curse de trap ale sezonului competiţional, din clasele Gold şi Silver.

Cu amendamentul, stipulat în hotărârea de ieri, confom căruia, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteo şi pandemice, pot interveni modificări în privinţa datelor de desfăşurare şi a programului reuniunilor. Reuniunile vor fi cu spectatori, iar programul propus pentru cele trei evenimente din acest final de an este următorul:

Reuniunea din 5 decembrie

Premiul Driverilor „Mircea Ştefănescu”, Premiul Crescătorului (ambele din clasa Silver) şi, ca principal eveniment, Premiul cailor de 3 ani „Regele Ferdinand” (clasa Gold)

Reuniunea din 12 decembrie

Premiul Agriculturii, Premiul Speranţelor (ambele din clasa Silver) şi Premiul de Viteză (clasa Gold)

Reuniunea din 19 decembrie

Premiul cailor de 2 ani „Regele Carol I”, Premiul Maraton (ambele din clasa Gold) şi Premiul de Închidere (clasa Silver). Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.