Doamnele și domnișoarele vor încrucișa mânușile la mare!

Publicat in Sport 03 Septembrie 2021 768 ori
Google+ WhatsApp
Doamnele și domnișoarele vor încrucișa mânușile la mare!

Campionatele Naționale de Box Feminin se vor desfășura la mare, mai precis la Năvodari. Boxul ploieștean va fi reprezentat de cinci pugiliste de la Clubul Sportiv Municipal Ploiești și una de la Clubul Sportiv Petrolul. Toate acestea au obiective de performanță. Livia Botica, categoria 80 de kilograme, ea luptând până acum la +81, și Geanina Bănică, categoria 57 de kilograme, trebuie să-și apere titlurile de campioane naționale.

Isabel Pârvu, categoria 63 de kilograme, țintește primul loc din postura de vicecampioană națională, iar Beatrice Căldărariu, categoria 46 de kilograme, și Mihaela Șoptăreanu, categoria 54 de kilograme, vizează primele lor medalii din carieră. O altă campioană, la 46 de kilograme, este Luciana Petrache, de la Petrolul. Componentă a lotului național de junioare, Luciana trebuie să-și apere titlul fiind și dublă câștigătoare a Cupei României.

Competiția feminină are parte de un afiș deosebit din care face parte și Livia Botica, eleva lui Titi Tudor, campioană europeană de junioare. De-altfel, pentru talentata pugilistă va fi ultima repetiție oficială înaintea Campionatului Mondial din luna octombrie. Alte nume grele care vor urca în ringul Sălii Sporturilor din Năvodari sunt Claudia Nechita, intrată în istorie pentru primul succes olimpic al boxului feminin, campioana europeană de tineret Loredana Marin, dar și campioana europeană de junioare Amalia Niță. Sportive cu performanțe care vor onora o ediție jubiliară fiind a 20-a oară când această întrecere se va desfășura în România și care va debuta la începutul săptămânii viitoare.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.