A semnat la București, dar munca o începe la Ploiești!

Publicat in Sport 31 August 2021 1422 ori
Google+ WhatsApp
A semnat la București, dar munca o începe la Ploiești!
A semnat la București, dar munca o începe la Ploiești!

Fostul mare baschetbalist Cătălin Burlacu este noul manager general al tuturor echipelor naționale ale României. Ploieștean prin adopție, Burlacu a început de puțin timp munca la Federația Română de Baschet. El a fost numit în această funcție după ce Carmen Tocală, pe care a susținut-o la alegeri, a fost aleasă în postura de președinte a federației. Burlacu își începe muncă de teren chiar la Ploiești, orașul unde a scris istorie sub panou.

El va fi prezent la selecția națională Under 14 ce va debuta cu o prima fază de “Trial”, în perioada 3-5 septembrie. După Trial, va avea loc o altă acțiune, de pregătire a sportivilor, masculin și feminin selectați, care se va face în perioada 5-10 septembrie, în aceeași locație. Colectivul tehnic al stagiului de selecție și pregătire va fi format din lectori, antrenori pentru această categorie din Grecia, dar și antrenori români cu rezultate bune la juniori.

La această acțiune vor participa și 8 baschetbalisti de perspectivă de la cluburi locale:Alex Vlad, Matei Safticu, David Tanase, Tudor Staicu, Patrick Dinu și Octavian Ion - Pantera Baschet Ploiesti, Mihai Oprea - BC Lynx Ploiești și Frederico Diaconescu, de la CSM Ploiesti. Obiectivul principal al Programului Național de selecție este acela de a constitui loturile naționale U16, U18 și U20 ale României.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.