Petrolul pâlpâie și unora li se fâlfâie!

Publicat in Sport 20 Iulie 2021 553 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul pâlpâie și unora li se fâlfâie!
Petrolul pâlpâie și unora li se fâlfâie!

Joaca cu Petrolul continuă la Ploiești! Astăzi, la sediul primăriei, a avut loc o nouă întâlnire privind viitorul apropiat al Petrolului. Zeci de suporteri au venit dornici să-i convingă pe cei din conducerea clubului, dar și pe cosilierii locali, să se asocieze odată pentru binele echipei. Numai că aceste două părți au lipsit de la întâlnire. Cei din conducerea grupării ploieștene au lipsit din diferite motive, medicale și personale, au transmis ei. A fost prezent doar directorul sportiv Claudiu Tudor și membrii AGA, Robert Burlacu și Eduard Opaschi. Dintre consilieri, doar trei au fost prezenți, din partea PNL, în rest, au motivat că nu au fost anunțați deși întâlnirea a avut loc după Consiliul Local, iar Vivi Răchită le-a spus unora chiar la fața locului!

,,Ce ne facem domn' primar că Petrolul moare?!" a fost întrebarea fanilor prezenți la care primarul Andrei Volosevici le-a răspuns că există două variante, asociere sau licitaţie şi că ce se hotărăşte aia va face. Conform celor prezenți în sală, clubul mai are bani doar pentru luna august, apoi poate intra în insolvență sau mai rău! Dacă nu se va produce asocierea, pe 30 iulie va fi o nouă licitaţie privind mărcile, iar cei de la club trebuie să plătească 20.000 de euro ca clubul să dețină toate aceste valori, iar jucătorii să poată evolua cu scutul pe piept! Însă în primele două runde sunt șanse mari să nu o facă!

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.