Record personal obținut într-o finală europeană!

Publicat in Sport 20 Iulie 2021 174 ori
Google+ WhatsApp
Record personal obținut într-o finală europeană!

Andrei Niculiță, atlet la Clubul Sportiv Școlar Ploiești, și-a întrecut recordul personal cu ocazia Campionatului European ,,Under 20", disputat, recent, în orașul estonian Tallin. Niculiță a reușit calificarea în finala probei de 400 de metri după ce şi-a întrecut recordul personal, mai întâi în seriile preliminare, iar apoi în semifinale. În finală, elevul prefesoarei Maria Andrei s-a aflat între primele trei poziţii până înainte de ultima sută de metri, sosind al şaselea, în cele din urmă, dar cu un nou record individual.

Podiumul a fost ocupat, în ordine, de atleți din Marea Britanie, Italia și Norvegia. Din echipa națională a făcut parte și Davi Gudi, un alt sportiv de la clubul școlar ploieștean. Gudi și Niculiță au concurat pentru ștafeta României în proba de 4 x 400 de metri, însă au ratat calificarea în finală, după ce au încheiat pe locul al patrulea în serie. România a terminat campionatul din Estonia pe locul 28, din 45 de naţiuni prezente, bifând doar trei prezenţe în finale. În țară, colegii lor mai tineri, antrenați de Florin Andrei, au devenit campioni naționali la ștafetă în concursul de la Pitești.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.