La ștrand au fost super-fight-uri!

Publicat in Sport 19 Iulie 2021 303 ori
Google+ WhatsApp
La ștrand au fost super-fight-uri!
La ștrand au fost super-fight-uri!

Sportivii secţiei de kempo ai CSM Ploieşti au participat, duminică, la Cupa „Cetate Deva”, competiţie de kickboxing organizată de Gladyator’s Gym Deva şi desfăşurată în aer liber, în incinta ştrandului municipal din urbea hunedoreană. A fost, practic, un eveniment care a avut în program superfight-uri la diferite categorii de vârstă şi greutate, în urma cărora, dintre cei zece sportivi înscrişi în competiţie de antrenorul coordonator Ghiocel Petrea, micuții sportivi ploieșteni au înregistrat 7 victorii şi 3 înfrângeri.

Învingători au ieşit Edwin Petrea, Gabriel Bratu, Florin Păun, Mario Bălăceanu, Luis Soare, Ştefan Panaitescu şi Marco Frăsineanu, iar cei trei învinşi au fost Prinţ Dumitru, David Vasilescu şi Luca Frăsineanu. La Cupa „Cetate Deva” au participat 265 de sportivi din toată ţara. Pentru Edwin Petrea, competiţia de ieri a fost o ultimă repetiţie în perspectiva Campionatelor Mondiale de MMA rezervate cadeţilor şi juniorilor (12-18 ani), programate să se desfăşoare în perioada 29 iulie – 3 august 2021, la Sofia (Bulgaria). Sursa:csmploiesti.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.