România va avea și un dublu mixt la Olimpiadă

Publicat in Sport 06 Mai 2021 290 ori
Google+ WhatsApp
România va avea și un dublu mixt la Olimpiadă
România va avea și un dublu mixt la Olimpiadă

Federația Română de Tenis de Masă anunță calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo a sportivilor Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, în proba de dublu mixt. Federația Internațională de Tenis de Masă a confirmat joi, 6 mai, prezența perechii de dublu mixt la Tokyo, dublul mixt din România fiind unul dintre cele 16 dubluri din lume care va participa în această proba olimpică. Astfel, FRTM are sportivi prezenți în patru probe olimpice, din cinci posibile:

- Bernadette Szocs și Eliza Samara vor juca în proba de simplu feminin.

- Ovidiu Ionescu, în proba de simplu masculin, în urma calificării obținute la turneul preolimpic european.

- Echipa națională feminină, formată din Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Irina Ciobanu, Adina Diaconu, calificată în urma turneului preolimpic european.

- Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, la dublu mixt.

România are 63 de sportivi calificaţi la JO 2020 la 13 discipline sportive: înot, atletism, canotaj, fotbal, gimnastică artistică, baschet 3x3, ciclism, lupte, tir sportiv, canoe, tenis de masă, box şi scrimă. Sursa:frtm.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.