Cluburile vor doar un singur jucător ,,Under"

Publicat in Sport 28 Aprilie 2021 240 ori
Google+ WhatsApp
Cluburile vor doar un singur jucător ,,Under"
Cluburile vor doar un singur jucător ,,Under"

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că toate cluburile din Liga I doresc ca din ediţia viitoare a campionatului să folosească doar un singur jucător Under 21 pe durata celor 90 de minute.

,,Avem poziţia tuturor cluburilor care au votat şi au semnat. Acestea au solicitat să fie doar un jucător Under 21 în teren timp de 90 de minute din sezonul următor. Acum vedem ce se va întâmpla la Comitetul Executiv al FRF, unde noi avem doar trei reprezentanţi. Acolo vom susţine punctul de vedere al cluburilor, însă ceilalţi sunt majoritari, vom vedea cum o scoatem la capăt. Va fi greu dacă în Comitetul Executiv al FRF se aprobă ca din sezonul următor să fie obligatoriu 2 jucători U21, dintre care unul cel puţin o repriză. Pentru că în momentul în care ai 2 jucători impuşi în teren de Federaţie, practic trebuie să ai vreo cinci în lot pentru că se mai accidentează, se acumulează cartonaşe şi nu văd unde ar putea găsi toate cluburile atâţia jucători U21 de valoare", a spus Iorgulescu.

În acest sezon, cluburile din Liga I sunt obligate să înceapă fiecare meci cu 2 jucători cu vârste sub 21 de ani, dar cel de-al doilea poate fi înlocuit în orice moment. Tot cu prilejul conferinței de presă a Ligii Profesioniste, Gino Iorgulescu a declarat că că obligativitatea vaccinării jucătorilor din prima ligă nu reprezintă o soluţie în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. El a explicat că a solicitat Guvernului înfiinţarea unui centru de vaccinare pentru jucători, oameni de fotbal la sediul LPF, dar şi pentru publicul larg, însă nu a primit niciun răspuns.Sursa:liga profesionista de fotbal

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.