Răchită "visează" la Mutu!

Publicat in Sport 16 Aprilie 2021 604 ori
Google+ WhatsApp
Răchită "visează" la Mutu!
Răchită "visează" la Mutu!

După Cristi Chivu, a venit rândul lui Adrian Mutu să fie vehiculat ca noul antrenor al Petrolului. Varianta Mutu nu a fost confirmată, dar nici infirmată de Vivi Răchită, ,,omul de fotbal cu licență Pro de la nivelul primăriei Ploiești". Astăzi, Răchită a declarat la ,,Ora exactă în sport", de pe Pro X , că săptămâna viitoare lucrurile se vor lămuri la Petrolul. Asta după ce în această săptămână, miercuri, Răchită, alături de primarul Andrei Volosevici, s-a întâlnit cu partenerul finanțator al Petrolului, Mădălin Mihailovici.

,,A fost o întâlnire săptămâna aceasta între Primăria Ploieștiului, deținătoarea mărcilor, prin Andrei Volosevici, mărci care, din cauza eșecului fotbalistic din ultimii trei ani, se vor întoarce la primărie după ce au fost cedate către ACS Petrolul 52 Ploiești pe criterii de performanță iar acestea nu au fost îndeplinite, cu CEO Veolia, Mădălin Mihailovici, și eu ca om de fotbal din Ploiești, ca deținător de licență Pro. Lucrurile sper să se așeze pe un făgaș normal. Săptămâna viitoare va fi un comunicat către mass-media și suporteri și se vor lua decizii în consecință" - a declarat Răchită la Pro X.

El a mai spus că varianta Mutu la Petrolul este un vis mai vechi de-al său și, poate într-o zi, acesta va deveni realitate:,,Despre Chivu este ceva adevăr, ca să spun așa mai mult o dorință de a mea de a avea un antrenor gen Chivu, Mutu. Nu s-a luat, deocamdată, nici o decizie până la comunicatul de săptămâna viitoare. Oricum dorința suporterilor este că nu mai vor să trăiască un an de dezamăgiri. Acum câțiva ani m-am întâlnit cu Adi Mutu și am vorbit să vină să antreneze Petrolul împreună cu mine ca manager. Nu s-a putut atunci. Adi a crescut ca antrenor, a avut rezultate bune la Euro, însă așa cum am spus lucrurile se vor definitiva săptămâna viitoare" - a mai declarat Răchită la Pro X.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.