Liga Elitelor ,,U16" începe cu o nouă regulă

Publicat in Sport 13 Aprilie 2021 249 ori
Google+ WhatsApp
Liga Elitelor ,,U16" începe cu o nouă regulă
Liga Elitelor ,,U16" începe cu o nouă regulă

În această săptămână va începe și competiția Liga Elitelor „Under 16”. Ca noutate absolută, în acest sezon va fi introdusă regula „Eliminării Temporare”. Arbitrul va putea elimina temporar un jucător, pentru 7 minute, dacă jucătorul în cauză va comite una dintre următoarele abateri: simulează (în orice loc de pe ternul de joc), protestează prin vorbe sau gesturi la deciziile arbitrilor sau își scoate tricoul după marcarea unui gol.

De asemenea, în situația în care un membru al staff-ului unei echipe (sau unul dintre jucătorii de rezervă/înlocuiți), de pe banca de rezerve, protestează prin vorbe sau gesturi la deciziile arbitrilor, echipa în cauză poate fi sancționată cu eliminarea unui jucător din teren pe o perioda de 7 minute (jucătorul care va părăsi terenul de joc va fi ales și comunicat arbitrului de către antrenor). Un jucător care primește 2 eliminări temporare în decursul aceluiași joc va fi eliminat definitiv, dar va putea fi inlocuit de un jucător de rezervă, doar după expirarea celor 7 minute.

Petrolul Ploiești este repartizată în Seria 2, alături de CSM Focșani, ACS SR Municipal Brașov, Sepsi OSK Sf. Gheorghe, ACS Kids Tâmpa Brașov și LPS Iolanda Balaș Soter Buzău. Conform regulamentului, se va juca fiecare cu fiecare, o singura dată, rezultând, astfel, cinci etape. Apoi, câștigătoarele celor opt serii vor merge în etapa eliminatorie, ce se va disputa într-o singură manșă, confruntările urmând să fie trase la sorți, pe baza criteriului geografic. Vor rămâne, astfel, patru formații, cele care se vor întâlni, în sistem semifinale-finale, în Turneul Final. La acest nivel vor participa jucători născuți în anul 2005 și mai mici, iar programul echipei petroliste în sezonul regular este următorul:

Etapa I, 17 aprilie: LPS Iolanda Balaș Soter Buzău – FC Petrolul Ploiești

Etapa II, 24 aprilie: ACS SR Municipal Brașov – FC Petrolul Ploiești

Etapa III, 8 mai: FC Petrolul Ploiești – ACS Kids Tâmpa Brașov

Etapa IV, 15 mai: CSM Focșani – FC Petrolul Ploiești

Etapa V, 22 mai: FC Petrolul Ploiești – Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Sursa:fcpetrolul.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Cele mai citite

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.