Urmează zile grele pentru Fatai,Seto și Ioniță

Publicat in Sport 26 Ianuarie 2021 856 ori
Google+ WhatsApp
Urmează zile grele pentru Fatai,Seto și Ioniță
Urmează zile grele pentru Fatai,Seto și Ioniță

Viață grea pentru trei fotbaliști din prima ligă. Kehinde Fatai, Takayuki Seto și Alex Ioniță vor fi acționați în instanță de clubul Astra, dar riscă sancțiuni și de la Agenția Națională Anti-Doping în urma acuzațiilor de dopaj cu o terapie interzisă. Cei în cauză nu s-au prezentat la înfățișările la care au fost chemați, însă la ultima, cea de acum două săptămâni, Ioniță a venit și a recunoscut în fața anchetatorilor că s-a dopat! Pentru că vrea să coopereze, Ioniță poate primi o pedeapsă mai blândă, în timp ce Fatai și Seto riscă sancțiuni mult mai severe!

Președintele Astrei, Dani Coman, crede în nevinovăția jucătorilor, dar pe de altă parte toată această situație pune clubul într-o lumină proastă:,,Astra îi va acționa în judecată pe cei trei pentru că au pătat imaginea clubului. Mai mult, nu am putut beneficia de aportul lor într-un moment foarte greu pentru echipă. Ioniță este cel care a decis să se prezinte în fața anchetatorilor, sfătuit de agenții săi. El, Fatai și Seto au făcut acele injecții pentru a scăpa de Covid!'' - a declarat președintele Astrei la Pro X.

Coman a mai spus că nu se teme pentru faptul că Astra ar putea fi exclusă din campionat deoarece nu sunt în culpă pentru faptul că nu au beneficiat de aportul fotbaliștilor. Tot oficialul astrist a mai spus că această problemă a fost scoasă intenționat la suprafață de adversarii din campionat și este dezamăgit de atitudinea lor. Astra va juca, joi seară, la CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a 19-a din Liga întâi.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.