A contat startul, nu rezultatul

Publicat in Sport 16 Octombrie 2020 794 ori
Google+ WhatsApp
A contat startul, nu rezultatul
A contat startul, nu rezultatul

Nou-promovata Activ Prahova Ploiești a ținut neapărat să debuteze în Liga Florilor. Asta chiar dacă echipa "bufnițelor" este răvășită de coronavirus numai puțin de 9 handbaliste fiind absente. Din această cauză, antrenorii Florin Ciupitu și Nicolae Nimu au avut doar 8 fete pe foaia oficială de joc! Un portar și șapte jucătoare nu aveau cum să facă față Dunării Brăila, formație prezentă în cupele europene. "Bufnițele" au pierdut meciul categoric însă pentru ele a contat faptul că au jucat în Liga Națională. Activul s-a bazat pe următoarele jucătoare: Paraschiv – I. Leuștean 5, Beșleagă 5, Crețu 3, State 1, Popescu 1, Mureș, Florea. Ciupitu, cel mai tânăr antrenor din Liga Națională de handbal feminin, a spus că Activ-ul chiar și în formulă completă tot mai are nevoie de achiziții pentru a se putea bate cu șanse reale la menținerea în prima ligă. Chiar și jucătoarele spun că mai au nevoie de handbaliste care să crească nivelul lotului.

Cristina Crețu:''Noi ne-am bucurat ca am reusit sa fim pe teren chiar daca in inferioritate. Am dat totul pe teren si sper ca meciurile urmatoare colegele sa ni se alature si sa fim in formula completa. Noi suntem, probabil, codase, insa ne vom lupta sa fim mai sus de locurile retrogradabile si chiar fata de cele de baraj.Probabil ca vor mai veni jucatoare ca sa intarim lotul." - a spus jucătoarea Activului la microfonul FRH TV

Florin Ciupitu:''Suntem constienti ca este foarte greu sa ne mentinem in Liga Nationala. Incercam sa redresam lucrurile din mers , sa imbunatatim calitatea jocului. Avem jucatoare foarte tinere, cu perspectiva si doleanta noastra este ca cei care ne sustin sa vina in ajutorul anostru avand in vedere ca mai putem face transferuri cu experienta ca sa ne putem indeplini obiectivul" - a declarat antrenorul Activului pentru FRH TV.

De partea cealaltă, Brăila și-a permis să ruleze tot lotul din care fac parte și câteva componente ce au jucat pentru Ploiești. Este vorba despre portarul Șerban, interul Dmitrovic, extremele Preda și Udriștoiu, dar și antrenorul principal Neven Hrupec. Sala Sporturilor ,,Olimpia" din Ploiești a găzduit prima etapă din Liga Florilor în care s-au desfășurat doar șase din cele opt meciuri programate. Urmează patru etape în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie, într-un turneu la Sfântu Gheorghe. Sursa foto:facebook/cs activ prahova ploiesti

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.