Iubirea a ținut câteva luni

Publicat in Sport 30 Iulie 2020 978 ori
Google+ WhatsApp
Iubirea a ținut câteva luni
Iubirea a ținut câteva luni

,,Am ajuns să iubesc clubul ăsta, am ajuns să iubesc spiritul Petrolul." Așa spunea Costel Enache după eșecul cu FC Argeș. Iată că iubirea s-a consumat repede și, fiind parolist, Enache a plecat de la Petrolul după ce a ratat promovarea. Una care a fost cauzată în bună măsură și de tactica lui. ,,Credeți-mă pe cuvânt că am ajuns să iubesc clubul ăsta, să iubesc spiritul Petrolul, îmi place și orașul. Ce am făcut, am făcut din pasiune, din plăcere. Lucrurile nu s-au așezat cum ne-am fi dorit cu toții și eu mă văd primul responsabil."

În mandatul său de opt partide pe banca petrolistă, Enache a câștigat doar două jocuri, patru le-a terminat la egalitate și două le-a pierdut, una din înfrîngeri fiind în Cupa României. Cătălin Munteanu este cel care va conduce haita Petrolului în "excursia" de la Mioveni. Poreclit ,,cap de zmeu'' secundul Munteanu va fi în postura de principal la ultima apariție a ''lupilor'' în acest sezon. Deși a avut cel mai mare buget dintre echipele prezente în play-off-ul ligii secunde, peste două milioane de euro, Petrolul este singura formație fără nici un obiectiv la ultimul meci.

În schimb, toate celelalte cinci echipe au șansa să meargă în prima ligă sau să joace barajul ]n func'ie de rezultatele ultimei etape. Petrolul a ratat încă o promovare, a doua consecutivă, după un sezon cu doi antrenori pe bancă: Stoican și Enache. Clubul trebuie să-și găsească repede un alt antrenor principal pentru că noul sezon va debuta peste trei săptămâni! La fel de repede trebuie rezolvată și acordarea mărcilor având în vedere că acestea revin la primărie începând cu săptămâna viitoare.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.