O intreaga aventura pentru un jucator din Liga 1

Publicat in Sport 26 Mai 2020 688 ori
Google+ WhatsApp
O intreaga aventura pentru un jucator din Liga 1
O intreaga aventura pentru un jucator din Liga 1

Un jucator al Politehnicii Iasi a avut parte de o adevărată aventură. Linas Klimavicius a trebuit sa calatoreasca 31 de ore ca să ajungă din Lituania pana in Romania, la Iasi. O distanta pe care normal o parcurgi cu avionul in doua ore a ajuns sa fie strabatut in mai mult de o zi. Conform celor de la prosport.ro, fotbalistulde 31 ani a plecat duminica din Vilnius, acolo unde locuiește, si a ajuns in Moldova abia luni la pranz, dupa un traseu de 31 de ore și cinci zboruri pe ruta Vilnius – Riga – Oslo – București – Cluj Napoca – Iași.

Klimavicius si colegii veniti din alte tari vor sta in carantina la domiciliu timp de doua saptamani, dupa care se vor alatura lotului in cantonament, nu inainte de a fi testati pentru coronavirus. Jucatorii straini vor fi alaturi de restul echipei mai puţin de o saptamana dupa finalul izolarii. Startul campionatului va fi pe 13 iunie si pana atunci echipele se vor putea antrena colectiv, dar vor putea desfasura si meciuri de pregatire.

De aceea, FRF a solicitat ca termenul de 25 mai, impus de UEFA pentru comunicarea calendarului competițional, să fie prelungit până la data de 1 iunie. UEFA a acceptat cererea Federației Române de Fotbal, iar aceasta prelungire va fi utila si pentru o analiza in ceea ce priveste implementarea actualului protocol medical privind antrenamentele formatiilor din Liga 1 si Liga 2. Sursa foto:digisport.ro

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.