Scapă de acnee până la vară! Terapia albastră tratează problema de la „rădăcină”

Publicat in Sfatul medicului 19 Ianuarie 2017 2075 ori
Google+ WhatsApp
Scapă de acnee până la vară! Terapia albastră tratează problema de la „rădăcină”
Scapă de acnee până la vară! Terapia albastră tratează problema de la „rădăcină”

Deși nu este o problemă gravă de sănătate, acneea vulgară este o problemă estetică ce îi poate afecta emoțional atât pe adolescenți, cât și pe adulți, la orice vârstă.

 

Vestea bună este că acneea nu este imbatabilă, astăzi existând terapii de ultimă generație care tratează cauza acestei boli sâcâietoare definitiv, fără durere sau disconfort. Terapia albastră BLU-U pătrunde adânc în piele și distruge flora microbioană responsabilă de apariția acneei și calmează inflamația, în doar 3 săptămâni.

Cum apare acneea? Deși nu este o boală infecțioasă, o cauză importantă care determină apariția ei este flora microbiană de la nivelul tegumentului și foliculului de păr: Propionibacterium (în special Propionibacterium Acnes), stafilococi (S. Epidermidis) și levuri (Pityrosporum).

Propionibacterium Acnes – bacil care trăiește în partea profundă a foliculului – în producerea leziunilor inflamatorii din acnee. Terenul cutanat specific acneicilor, caracterizat prin hiperseboree (îngrășarea pielii) și modificarea microclimatului de la nivelul pielii, favorizează colonizarea masivă cu bacilul Propionibacterium Acnes. Acesta secretă diverse substanțe care produc și întretin o inflamație cronică la nivelul foliculului pilosebaceu”, explică Dr. Ana Faca, medic dermatolog în cadrul clinicilor Hello Dermaskin Ploiesti si Bioderm din București.

FA-TI O PROGRAMARE! Pe dr. Ana Fâcă o puteti gasi la cabinetul Hello DermaSkin din Ploiesti, str. Avram Iancu nr. 4 (in cladirea Centrului de Dializa). - www.hellodermaskin.ro

Ana Fâcă

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

 

 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.