Intreaba medicul! Ph-online.ro a inceput colaborarea cu medici din Ploiesti care vor raspunde intrebarilor primite de la cititori

Publicat in Sfatul medicului 21 Februarie 2016 4940 ori
Google+ WhatsApp
Intreaba medicul! Ph-online.ro a inceput colaborarea cu medici din Ploiesti care vor raspunde intrebarilor primite de la cititori
Intreaba medicul! Ph-online.ro a inceput colaborarea cu medici din Ploiesti care vor raspunde intrebarilor primite de la cititori

Ph-online.ro, cel mai citit ziar online din judetul Prahova, incepe de astazi colaborarea cu medici de renume din Ploiesti, care vor raspunde, saptamanal, intrebarilor voastre.

 

Ca urmare a solicitarilor cititorilor nostri, incepand de astazi, veti putea urmari articole utile din domeniul medical in rubrica "Sfatul medicului". Aici, medicii colaboratori vor posta atat informatii utile de interes general, cat si raspunsuri la intrebarile pe care publicul nostru le poate trimite pe adresa redactiei ([email protected]).

Din domeniul Dermatologic, va veni in intampinarea cititorilor dr. Ana Fâcă, iar informatiile din Hematologie ne vor fi oferite de catre dr. Radu Craciun, unul dintre cei doi medici hematologi din judetul Prahova.

Dr. Ana Fâcă

dr faca 

Activitate profesionala:

 • Medic specialist dermatologie si venerologie

Specializari:

 • Dermatologie si venerologie

Competente si supraspecializari:

 • Laserterapie
 • Dermatologie estetica
 • Injectare aminoacizi Jalupro
 • Tratamentul leziunilor vasculare
 • Dermatoscopie
 • Chirurgie dermatologica

Apartenenta la societati profesionale:

 • Membra a Societatii Romane de Dermatologie

Pe dr. Ana Fâcă o puteti gasi si la clinica Hello Dermaskin din Ploiesti. Detalii despre locatie, aici.

 

 

Dr. Radu Craciun   

Radu Crăciun, hematolog: ”Forumurile medicale sunt nişte dureri de cap”

Activitate profesionala:

 • Medic primar hematologie

Specializari:

 • Hematologie

- Medic hematolog la Spitalul Municipal Ploiesti.

Pe dr. Radu Craciun il puteti gasi si la cabinetul de pe strada Anton Pann nr. 9A, Ploiesti.

Hematologia este ramura medicinei interne care se ocupă cu sângele, organele care îl produc şi bolile acestuia. Hematologia include studiul etiologiei, diagnosticării, tratării, identificării posibilelor complicaţii şi profilaxiei bolilor sangvine. Medicul de laborator este cel care realizează toate testele necesare studiului sângelui. Bolile sangvine afectează producerea sângelui şi/sau a componentelor acestuia, cum ar fi celulele sangvine (hematii, tromobocite şi leucocite), hemoglobina, proteine sangvine (ex. albumine, globuline, TGP, TGO, factori ai coagularii, imunoglobuline, anticorpi, transferina, ceruloplasmina, etc), mecanismele coagulării.

 

Cititorii interesati sa afle raspunsuri din cele doua domenii medicale sunt rugati sa ne trimita mesajele pe adresa redactiei [email protected].

De asemenea, medicii din Ploiesti care doresc sa colaboreze cu publicatia noastra ne pot scrie pe adresa redactiei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.