Unde te poți muta la pensie, chiar dacă nu ai mulți bani. 10 locuri ieftine și superbe

Publicat in Sanatate & Frumusete 30 Martie 2022 10016 ori
Google+ WhatsApp
Unde te poți muta la pensie, chiar dacă nu ai mulți bani. 10 locuri ieftine și superbe
Unde te poți muta la pensie, chiar dacă nu ai mulți bani. 10 locuri ieftine și superbe

Pensionarii români de acum au alte posibilități față de cei de pe vremea lui Ceaușescu. Pensionarii noștri pot să împrumute comportamentul celor din Occident, care nu stau acasă să îngrijească de nepoți după ce ies la pensie.

 

Cele mai bune țări în care să te muți după ce ieși la pensie. Care este cea mai convenabilă
Mulți dintre pensionarii din străinătate, Germania, Anglia, Belgia..etc preferă la bătrânețe să facă ceea ce nu au putu să facă atunci când erau tineri. Astfel, mulți aleg să călătorească mult, astfel că resorturile din toată lumea sunt pline de pensionari.
De asemenea, mulți dintre ei aleg să se mute în alte țări, reușind astfel să aibă o viață mult mai ușoară, acolo unde se pot bucura de mari economii la locuințe, la cină, facturile medicale, ajutor în gospodărie…etc. Astfel de locații tentante există în Europa, America Latină, precum și în Asia, unde se poate trăi pe picior mare cu un buget mic.

O primă idee ar fi orașul Rochester, unde se pot bucura mai mult pensionarii care iubesc iarna, întucât orașul are ierni lungi pline de zăpadă. Odată cu venirea primăverii, orașul prinde viață.

Există festivaluri de primăvară, muzică live și numeroase evenimente sociale dedicate tuturor categoriilor de vârstă. Cheltuiala medie pentru casă este de 1.384 de dolari pe lună, astfel că ar fi o idee bună pentru un cuplu de pensionari.Costa Rica sau Panama
În aceste țări. un cuplu de pensionari trăiește mai mult decât decent cu maximul de 2.000 de dolari pe lună.

De altfel, Panama s-a clasat pe primul loc anul trecut în clasamentele care reprezintă cele mai ieftine și frumoase destinații pentru pensionari. Pensionarii sunt atrați de această țară datorită vremii calde, priveliștilor la ocean, precum și al costurilor accesibile.

Malaezia
O altă țară atractivă pentru pensionari este Malaezia. Chiria scăzută și asistența medicală accesibilă atrag o mulțime de oameni din această categorie în Malaezia, conform International Living.

Malaezia este cunoscută pentru că americanii se stabilesc foarte repede aici, întrucât engleza este prima limbă neoficială a țării, mai arată International Living.

Franţa
În timp ce pensionarea la Paris este costisitoare, în zona rurală a Franței se regăsesc regiuni la prețuri accesibile în care un cuplu de pensionari poate trăi confortabil dacă au un venit între 2.083și 2.483 de dolari pe lună.

Vietnam
Ultima țară, dar nu și cea din urmă, unde pensionarii pot trăi decent este Vietnam. Acest stat este unul puțin costisitor în care poți să locuiești, indiferent de vârstă sau stil de viață.

Chiar și în cele mai scumpe orașe cum sunt Hanoi sau Dan Nang, un cuplu poate trăi decent cu mai puțin de 1.500 de dolari pe lună, conform International Living.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.