Efectul total necunoscut al Paracetamolului. Ce ți se poate întâmpla după numai 2 tablete

Publicat in Sanatate & Frumusete 23 Septembrie 2020 2514 ori
Google+ WhatsApp
Efectul total necunoscut al Paracetamolului. Ce ți se poate întâmpla după numai 2 tablete
Efectul total necunoscut al Paracetamolului. Ce ți se poate întâmpla după numai 2 tablete

Paracetamolul este un antiinflamator, folosit, de regulă, pentru a reduce febra sau pentru diferite dureri ușoare, sub nicio formă în cazul celor care caută senzații tari. Oamenii de știință însă trag un semnal de alarmă cu privire la faptul că 2 tablete de paracetamol trezesc dorința de a participa la acțiuni periculoase, potrivit unui nou studiu.

 


Înaintea studiului, cercetătorii au cerut celor 189 de participanți, să evalueze gradul de risc implicat în diferite situații, cum ar fi parașutism, scufundări, sărituri cu parașuta sau schimbarea carierei după 30 de ani, scrie Daily Mail.

Toate persoanele cărora li s-a administrat paracetamol în prealabil au considerat aceste activități lipsite de pericol, spre deosebire de cele care au primit un tratament placebo, care au considerat toate activitățile foarte periculoase.
Poate avea ca rezultat o varietate mare de implicații riscante în viața reală
De asemenea, aceștia au fost mai deschiși la a-și sacrifica salariul pe o zi pentru a paria la o cursă de cai decât ceilalți.

”Pentru o lungă perioadă de timp, am perceput paracetamolul drept un medicament ce reduce durerea si scade febra, însă acum descoperim că aceste tablele influențează, de asemenea, emoțiile și percepția riscului”, a explicat autorul studiului, medicul Baldwin Way, de la Universitatea din Ohio.

Oamenii de știință susțin că paracetamolul poate avea ca rezultat o varietate mare de implicații riscante în viața reală.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.