12 cupluri de zodii care pot rezista oricărui obstacol

Publicat in Sanatate & Frumusete 09 Ianuarie 2020 1913 ori
Google+ WhatsApp
12 cupluri de zodii care pot rezista oricărui obstacol
12 cupluri de zodii care pot rezista oricărui obstacol

Toți așteptăm persoana aceea specială care să ne facă să ne simțim ca în cel mai de succes film de dragoste.

Unele dintre noi au fost deja destul de norocoase încât să-și găsească propriul Noah Calhoun din The Notebook, cu care împărtășesc o poveste de dragoste ireală. Îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt, cuplurile acestea nu întâlnesc obstacol care să nu poată fi depășit.

Nu te regăsești în această descriere și consideri că viața ta amoroasă este mai tragică decât Titanicul? De aceea este necesară analizarea celor mai puternice cupluri zodiacale – mai exact, 12 perechi de zodii care pot crea relații puternice, stabile și capabile să treacă peste toate dificultățile și problemele unei relații. Pentru cele norocoase să se regăsească în lista de mai jos, prețuiți-vă partenerul deoarece sunteți făcuți unul pentru altul.

1. Gemeni și Săgetător – mai puternici decât orice
Cuplul format din aceste semne astrologice a trecut prin toate problemele posibile și cunoaște îndeaproape obstacolele unei relații. Cei doi au trecut printr-un carusel de sentimente, în timp ce au apărut încurcături neașteptate. În loc să fie separați de apariția problemelor, iubirea și respectul au fost întărite de acestea.

Cu toate că, după fiecare ceartă, tu și partenerul tău v-ați îndepărtat puțin unul de celălalt, ați descoperit că, în urma conștientizării și rezolvării problemelor, v-ați conectat și mai mult, ceea ce a făcut relația mai puternică. Aceasta este cheia pentru o relație de lungă durată, în care amândoi vă dezvoltați atât individual, cât și împreună. Nu există nicio problemă care să vă separe și nu vă este teamă să o dovediți.

2. Vărsător și Săgetător – dragostea învinge totul
Una dintre cele mai puternice conexiuni a cuplurilor de zodii este cea a Vărsătorului și Săgetătorului. Dragostea dintre cele două semne astrologice este demnă de un roman, legătura dintre cele două zodii fiind atât de puternică încât au puterea să treacă peste orice obstacol pe care îl întâmpină.


Mereu acolo pentru a se susține reciproc și pentru a oferi suport moral, cele două zodii sunt dispuse să facă orice pentru a crea o legătură durabilă și stabilă.

3. Balanță și Săgetător – încredere reciprocă
Deja este un clișeu să auziți că încrederea reciprocă este cheia pentru menținerea unei relații sănătoase și longevive. Cu toate acestea, în relația dintre Balanță și Săgetător, încrederea este absolut esențială, fiind element ce dă tonul și stabilește parcursul acestei legături. Cele două zodii cunosc foarte bine faptul că încrederea deplină unul în celălalt este scutul lor pentru perioadele dificile.

Dacă nu găsești puterea de a avea încredere în partenerul tău, lucrul acesta se va reflecta în relația voastră. Cu alte cuvinte, dacă vă puneți întrebarea „Spune adevărul oare?”, probabil legătura voastră nu este atât de minunată pe cât credeai. Totuși, nativii Săgetător și Balanță au încredere totală unul în celălalt, demonstrând că pot trece peste orice probleme.

4. Capricorn și Capricorn – asemănările vă unesc
Cine a introdus celebra frază „Opusele se atrag”, probabil nu a văzut un cuplu format din doi Capricorni. Cu toate că în orice relație este nevoie de un contrast pentru a menține relația vie, Capricornii nu înțeleg această necesitate. În schimb, pentru că sunt aceeași zodie, cei doi sunt extraordinar de asemănători – este aproape ca și cum s-ar uita în oglindă.


Acest lucru se întâmplă pentru că cei doi parteneri privesc lumea prin aceeași lentilă – dar compatibilitatea dintre cei doi este oferită chiar de aceste asemănări. Acest cuplu împarte aceleași interese, pasiuni și aspirații, iar aceste similarități mențin relația distractivă. Mai mult, se poate să vă puteți citi mintea unul celuilalt, deoarece, în principiu, gândiți același lucru.

5. Leu și Leu – priviți la viitor
Cheia care ține relația dintre cele două semne astrologice puternică este faptul că ambele urăsc să trăiască în trecut, în schimb preferă să privească înspre viitor. Toate problemele prin care au trecut cei doi au fost lăsate în trecut, întrucât consideră nu are rost să trăiești cu obstacole trecute în prezent.

Cei doi parteneri se concentrează în mod permanent asupra îmbunătățirii relației, mai degrabă decât să îi preocupe cum ar fi fost legătura lor în alt context. Cuplul format din doi nativi Lei lucrează constat pentru atingerea obiectivelor atât individuale, cât și ale cuplului, în timp ce se motivează simulant. Concentrându-se asupra viitorului și ce pot face ca să-l îmbunătățească, cuplul a găsit soluția pentru a-și menține relația puternică.

6. Taur și Fecioară – credința nu se va pierde
Chiar dacă cuplul format din Taur și Fecioară a întâmpinat anumite momente nefericite, cei doi au reușit să treacă peste ele. Cum? Cei doi parteneri au avut permanent credința că lucrurile se vor rezolva și că totul va merge bine. Uneori, singurul lucru pe care îl are o relație este speranța, iar Taurul și Fecioara sunt de acord cu acest lucru.

În loc să se concentreze asupra problemelor, sperând că totul se va rezolva de la sine, cei doi lucrează activ la rezolvarea acestora. Cele două zodii știu că nu are rost să se necăjească din cauza lucrurilor pe care nu le pot schimba și preferă să ignore lucrurile pe care le pot remodela.

7. Scorpion și Pești – speranța este tot ce ai nevoie
Atât zodia Scorpion, cât și zodia Pești sunt unele dintre cele mai optimiste semne astrologice. Scorpionul se concentrează constant asupra viitorului și își dă seama rapid de cum poate îmbunătăți lucrurile. Iar zodia Pești nu este dispusă să privească partea goală a paharului în nicio situație.

De aceea, cele două zodii sunt făcute una pentru cealaltă – cei doi se concentrează permanent pe partea pozitivă a lucrurilor. Cuplul speră mereu că ceva bun se va întâmpla și păstrează mereu o perspectivă pozitivă asupra lumii. Dacă li se pare că trebuie să depășească un obstacol, cei doi se concentrează asupra viitorului – nu se stresează asupra problemelor din trecut.

8. Rac și Taur – prietenia este baza relației
Se spune că cea mai puternică relație amoroasă este cea în care cei doi parteneri sunt cei mai buni prieteni, întâi de toate. De ce? Pentru că orice legătură trebuie să aibă la bază respectul și încrederea – care sunt oferite de o relație de prietenie. În loc să se legene ușor într-un leagăn ca doi îndrăgostiți, Racul și Taurul cad din el, răzând apoi împreună.

La sfârșitul zilei, să fiți cei mai buni prieteni iar mai apoi iubiți este esențial. Iubirea adevărată are la bază faptul că cele două zodii sunt în permanență acolo, unul pentru celălalt. În timp ce chimia ar putea la un moment dat să se risipească, un respect reciproc unul față de celălalt este necesar ca relația să funcționeze.

Citeste continuarea aici >>

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.