Pune o monedă de 50 de bani aici și uite ce se întâmplă. Incredibil!

Publicat in Sanatate & Frumusete 19 Noiembrie 2019 2374 ori
Google+ WhatsApp
Pune o monedă de 50 de bani aici și uite ce se întâmplă. Incredibil!
Pune o monedă de 50 de bani aici și uite ce se întâmplă. Incredibil!

Pune o monedă de 50 de bani aici și uite ce se întâmplă. Incredibil! Tu ai știut de asta până acum?

Este vorba despre domeniul Feng Shui. Acest fenomen a devenit din ce în ce mai mediatizat în ultimii ani. Se pare că dacă pui anumite obiecte în anumite locuri din casă poși aduce schimbări majore în viața ta. Fie că vorbim despre bani, liniște sau iubire. Feng Shui este arta prin care oamenii pot aranja spațiul de la birou sau de acasă cu scopul de a îmbunătăți diferite aspecte ale vieții.

În acest articol ne interesează zona banilor, care se află în fiecare cameră, dar în colțul cel mai îndepărtat din stânga, orientându-ne după ușa încăperii. Așadar, dacă dorești să afli colțul unde trebuie să pui moneda de 50 de bani, trebuie să intri pe ușă și să observi care este cel mai îndepărtat colț la stânga, acolo îți poți construi colțul banilor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.