S-a descoperit o cale de vindecare a Alzheimerului

Publicat in Sanatate & Frumusete 25 Septembrie 2019 927 ori
Google+ WhatsApp
S-a descoperit o cale de vindecare a Alzheimerului
S-a descoperit o cale de vindecare a Alzheimerului

Alzheimerul e o boala care afecteaza din ce in ce mai multa lume la nivel mondial.

 

 

Cum nu exista un tratament, orice reusita in cazul acestei boli este un pas urias inainte. Iar oamenii de stiinta au reusit sa anuleze raul facut de boala in decurs de un an la nivelul creierului.

Practic, cu ajutorul undelor electromagnetice, a fost anulat declinul cognitiv acumulat in decurs de an, in numai 2 luni, arata Science Alert, citat de Ziare.com.Cercetarea a fost realizata pe un esantion mic, de numai opt pacienti diagnosticati cu Azheimer moderat, iar in cazul a 7 dintre ei rezultatele au fost cele scontate.

Pacientii au simtit ca mare parte dintre amintiri le revin, dupa cum au declarat ei.

Urmeaza un studiu de si mai mare anvergura, cu mult mai multi subiecti, pentru ca tehnica sa fie testata. Daca va fi unul incununat de succes, tratamentul ar putea fi autorizat, noteaza sursa citata.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.