Vrei să fii în mintea şi sufletul unui bărbat? Ţine cont de aceste 9 lucruri importante!

Publicat in Sanatate & Frumusete 09 Septembrie 2019 1686 ori
Google+ WhatsApp
Vrei să fii în mintea şi sufletul unui bărbat? Ţine cont de aceste 9 lucruri importante!
Vrei să fii în mintea şi sufletul unui bărbat? Ţine cont de aceste 9 lucruri importante!

Crezi sau nu, există o formulă care va face bărbatul să se îndrăgostească de tine. Dar, înainte de a încerca, gândeşte-te dacă e acel bărbat “unic” cu care vrei să-ţi petreci toată viață.

1. Bărbăţia

Bărbatul vrea o femeie care îl acceptă. Vrea ca farmecul și feminitatea ei să-i completeze masculinitatea. Îşi dorește ca femeia să-i aprecieze capacitatea de a proteja, de a oferi și de a rezolva problemele. El nu vrea să se simtă slab. Vrea alături o femeie care îl vede un erou, iar când va primi asta, vei rămâne surprinsă cât de puternic și curajos poate fi.

2. Acceptarea

Există un lucru pe care nu trebuie să-l faci, dacă vrei să vezi viitorul relației voastre. Nu-l trata ca pe un proiect ce trebuie corectat. Dacă ai dorința să-i schimbi îmbrăcămintea, cercul de prieteni, felul în care vorbește, ceea ce iubeşte să facă – nu fă acest lucru. Mai bine găsește-l pe cel pe care îl vei putea accepta așa cum este. Dacă bărbatul va avea nevoie de ajutor pentru schimbări, el îţi va cere sfatul.

3. Recunoașterea

Bărbatul are două daruri de bază pe care le poate oferi femeii: capacitatea de a o proteja și asigura cu cele necesare. De aceea, când învestește timpul, talentul și banii pentru a te întreține, tot ce vrea în schimb – este puțină recunoștință. El vrea să apreciezi ceea ce face pentru tine.

4. Grija

Frumusețea și grația nu sunt singurele calități pe care un bărbat ar vrea să le vadă la aleasa lui. Cel mai mult bărbații sunt atraşi de grija pe care le-o poartă femeile, întrucât relația se construiește pe atenție reciprocă. Adevărata frumusețe a relației se manifestă atunci când ambii parteneri îşi doresc să ofere, nu doar să ia.

5. Atitudinea pozitivă

Bărbații sunt ființe simple. Ei îşi demonstrează valoarea prin rezolvarea problemelor și fixarea lucrurilor. Și dacă încearcă să-ţi facă pe plac, dar suferă eşec – atunci au sentimentul unei sarcini nerealizate. Iar asta te face să te simți un ratat. Pe de altă parte, când femeia este fericită, bărbatul alături de ea se simte de succes și mulțumit, de aceea o femeie pozitivă, fericită și radiantă este atât de atractivă.

6. Încrederea

Când vine vorba de adevărata demonstrație a energiei şi codului masculin după care trăiește bărbatul, atunci conceptul de onoare și demnitate este practic inseparabil de idealul lui de femeie. La bine şi la greu, el așteaptă să-i fii alături, să nu-l trădezi.

7. Independența

Femeile comit o greșeală, atunci când încercă să lege bărbatul de sine, să-l împovăreze cu angajamente. Asta îl sperie, el nu se simte în siguranță când i se încalcă dorința de libertate şi nu va fi prea încântat să renunțe la ea. Dar nu-ţi fă griji, în cele din urmă va înțelege că-și schimbă libertatea pentru ceva mai bun.

8. Farmecul

Când vei îndeplini punctele anterioare, deja vei fi în mintea și inima bărbatului tău. El va observa toate avantajele calităților tale minunate şi astfel îşi va deschide sufletul. Dar există o încă o caracteristică ce influențează atracția, acesta este farmecul tău unic. El nu va dori să te piardă, atât cât timp este fascinat de tine.

9. Sufletul pereche

Când vei urma toate sfaturile de mai sus, vei avea nevoie de o magie specială. Când vei învăța să combini iubirea pentru bărbăția lui cu recunoștința, grija, caracterul ușor, capacitatea de a fi demnă de încredere și de a nu-i afecta independența, în meniul vostru de dragoste va apărea ingredientul principal – rudenia sufletelor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.