Hillary Clinton A RUPT TĂCEREA! Dezvăluiri explozive despre SOŢUL său

Publicat in Ştiri Internaţionale 25 Septembrie 2015 567 ori
Google+ WhatsApp
Hillary Clinton A RUPT TĂCEREA! Dezvăluiri explozive despre SOŢUL său
Hillary Clinton A RUPT TĂCEREA! Dezvăluiri explozive despre SOŢUL său

Hillary Clinton a explicat de ce i-a refuzat cererea în căsătorie lui Bill Clinton de două ori, într-un interviu cu starul show-ului HBO "Girls"("Fetele"), Lena Dunham.

 

Hillary Clinton a declarat, joi, că l-a refuzat în două rânduri pe fostul preşedinte american, Bill Clinton, până să accepte să îi devină soţie. Ea a motivat acest lucru afirmând că ambiţiile lui politice i-ar fi putut împiedica propriile aspiraţii.

"Mă îngrozea gândul că îmi pot pierde identitatea şi că mă voi cufunda în această "forţă a naturii" care era Bill", a spus candidatul democrat la alegerile prezidenţiale.

Cei doi s-au cunoscut la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Yale pe când erau studenţi, iar domnul Clinton i-a cerut mâna pentru prima oară după absolvire, într-o vacanţă în Anglia.

"M-a cerut în căsătorie iar eu i-am zis ştii, nu pot spune da, nu pot face asta chiar acum", îşi aminteşte Hillary Clinton. Dar tânărul Clinton a insistat, cerându-i mâna şi anul următor, pentru a fi încă o dată respins.

"Îmi era teamă să mă mărit cu cineva care avea clar stabilit un drum în viaţă şi îmi făceam griji că nu pot ştii cu certitudine cine sunt sau cine voi deveni dacă acceptam căsătoria", a explicat ea. "Până la urmă am zis da, ştiind că este un risc, ca de altfel toate căsniciile. Adică chiar îţi spui, Ok, cred că ştiu cum o să fie dar nu ştiu cu siguranţă. Hai să aflăm".

Într-un final, Hillary a acceptat cererea în căsătorie şi, în scurt timp, exact cum preconizase, Bill Cinton a urcat vertiginos drumurile politice din America. Şi-au pus pirostriile în 1975, doi ani mai târziu Bill Clinton a devenit, la 30 de ani, procurorul general al statului Arkansas iar peste încă doi ani, guvernator al statului Arkansas. Restul e istorie.

Acum, la mai mult de 15 ani după ce Bill Clinton a părăsit Biroul Oval, Hillary Clinton speră să devină preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Dacă va reuşi, Bill Clinton va fi, pentru prima dată în istorie, Primul Domn al Americii.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.