PROFEŢIA CUTREMURĂTOARE a unui REGE. "Va avea loc un RĂZBOI ÎNGROZITOR. Oraşele mari vor fi înghiţite de foc"

Publicat in Ştiri Internaţionale 24 Mai 2015 662 ori
Google+ WhatsApp
PROFEŢIA CUTREMURĂTOARE a unui REGE. "Va avea loc un RĂZBOI ÎNGROZITOR. Oraşele mari vor fi înghiţite de foc"
PROFEŢIA CUTREMURĂTOARE a unui REGE. "Va avea loc un RĂZBOI ÎNGROZITOR. Oraşele mari vor fi înghiţite de foc"

În inima Asiei, în deşertul Mongoliei şi în munţii Tibetului circulă deja de multe sute de ani legenda ţinutului Agarthei şi a conducătorului său, regele lumii. Agartha este, conform credinţei multor oameni, o lume în interiorul Pământului care trebuie să se compună din peşteri uriaşe sub ţinutul înalt din centrul Asiei în care trebuie să fi pătruns prin intrări secrete vechi triburi şi care se pare că trăiesc până în ziua de astăzi o viaţă secretă.

 

Acest Shangri-La subterestru trebuie să mai existe încă sub ţinuturile conduse de comunişti şi de fiecare dată când regele lumii ordonă, Pământul este invadat brusc de păsări şi de alte animale, scrie lovendal.ro. Cu sute de ani înainte acest rege al lumii a făcut o profeţie, care – calculându-se din momentul în care a început să se împlinească – ca multe alte profeţii face referire la cea de-a doua jumătate a secolului XX.

Oamenii îşi vor neglija sufletele tot mai mult. Cea mai puternică nenorocire va domni pe Pământ. Oamenii vor fi ca animalele însetate de sânge, vor tânji după sângele fraţilor lor. Semiluna se va întuneca şi susţinătorii ei se vor prăbuşi în minciuni şi război interminabil. .. Coroanele regilor vor pica... Va avea loc un război îngrozitor între toate popoarele lumii. Naţiuni întregi se vor scufunda... Foamete... Infracţiune, care nu cunoaşte legea, incredibil de prematur pentru lumea noastră... cei urmăriţi vor cere atenţie din partea întregii lumi.

Vechile străzi vor fi umplute de masele populare care se mută dintr-un loc în altul. Cele mai mari şi mai frumoase oraşe vor fi înghiţite de flăcări. Familiile se vor destrăma. Credinţa şi iubirea vor dispărea. Lumea va fi golită. După cincizeci de ani nu vor mai exista decât trei naţiuni. Şi cincizeci de ani mai târziu va avea loc un război de optsprezece ani şi catastrofe şi apoi popoarele din Agartha îşi vor părăsi peşterile subpământene şi vor ieşi la lumina zilei.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.