Ce AVERE COLOSALĂ are de fapt Vladimir Putin. "Îl depăşeşte cu mult pe Bill Gates"

Publicat in Ştiri Internaţionale 16 Februarie 2015 647 ori
Google+ WhatsApp
Ce AVERE COLOSALĂ are de fapt Vladimir Putin. "Îl depăşeşte cu mult pe Bill Gates"
Ce AVERE COLOSALĂ are de fapt Vladimir Putin. "Îl depăşeşte cu mult pe Bill Gates"

Unul din investitorii care a crezut în Rusia întoarce acum armele împotriva lui Vladimir Putin. Bill Browder afirmă cu tărie că, la ora actuală, Vladimir Putin este cel mai bogat om din lume, având o avere de 200 de MILIARDE de dolari.

"A stat 14 ani la cârma Rusiei, iar în ţară au intrat mulţi bani, care erau destinaţi investiţiilor în şcoli, spitale, drumuri... Ei bine, toţi acei bani au intrat în conturile private ale domnului Putin. Conturi ascunse în bănci elveţiene, ori bani investiţi în acţiuni ori fonduri pe care lacheii lui Putin le manageriază", a declarat Browder.

La ora actuală, Bill Gates este cel mai bogat om din lume, având o avere care se apropie de 80 de miliarde de dolari. Dacă informaţiile furnizate de Browder sunt adevărate, Vladimir Putin ar fi pe primul loc în topul averilor.

Încă din anul 2000, fostul agent KGB, Vladimir Putin se află la cârma Rusiei, iar "în primii ani de preşedinţie a furat cât a putut din această ţară", a conchis Bill.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.