Obama DIVORŢEAZĂ! Michelle L-A PRINS cu mâţa-n sac. Află unde se întâlneşte cu amanta

Publicat in Ştiri Internaţionale 15 Februarie 2015 870 ori
Google+ WhatsApp
Obama DIVORŢEAZĂ! Michelle L-A PRINS cu mâţa-n sac. Află unde se întâlneşte cu amanta
Obama DIVORŢEAZĂ! Michelle L-A PRINS cu mâţa-n sac. Află unde se întâlneşte cu amanta

Barack Obama e mare cuceritor şi nici statutul de preşedinte, nici cel de bărbat însurat nu-i înfrânează pornirile amoroase. Pe culoarele Casei Albe se vorbeşte despre faptul că ar avea un alai de amante, cu care se vede la un hotel de lux, iar Michelle a aflat.


În spatele imaginii de cuplu perfect pe care Barack şi Michelle Obama o afişează la apariţiile oficiale, se află un mariaj măcinat de scandaluri şi de infidelităţi. Preşedintele american, extrem de sensibil în faţa sexului slab, se bucură de viaţă cu amantele sale chiar sub nasul nevestei.

Conform publicaţiei americane National Enquirer, cel mai puternic om al planetei are un cuibuşor de nebunii rezervat numai pentru el, la doi paşi de Casa Albă.

Este vorba de un apartament închiriat în Hotelul Jefferson, stabiliment de lux frecventat extrem de des de preşedinte. Locul unde îşi consumă pe fugă amorurile are 177 de metri pătraţi, este prevăzut cu trei camere, inclusiv un dormitor cu un pat uriaş, şi are o uşă secretă, pe unde şeful statului îşi aduce amantele şi care a fost supranumită “intrarea Barack”.

Cum urciorul nu merge de multe ori la apă, infidelităţile lui au ajuns la urechile lui Michelle. Nevasta înşelată este, conform unor angajaţi de la Casa Albă, furioasă la culme şi vrea să divorţeze fără întârziere.

“Michelle a aflat de apartament şi efectiv a explodat. L-a luat la întrebări şi i-a făcut un scandal monstru, iar el nu a scos o vorbă. Ştie că un apropiat l-a dat de gol”, a dezvăluit cineva din interior.

Apropiaţi de-ai cuplului prezidenţial au dezvăluit şi în trecut că între cei doi există probleme şi că şansele ca finalul mandatului să-i mai prindă împreună pe Michelle şi pe Barack sunt infime. Obama va părăsi Casa Albă anul viitor.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.