"Putin a început să se creadă DUMNEZEU"

Publicat in Ştiri Internaţionale 21 Noiembrie 2014 512 ori
Google+ WhatsApp
"Putin a început să se creadă DUMNEZEU"
"Putin a început să se creadă DUMNEZEU"

Primul și ultimul președinte sovietic, Mihail Gorbaciov, consideră că actualul șef al statului rus, Vladimir Putin, repetă greșelile lui, deoarece a început să se creadă Dumnezeu, relatează agenția de presă Unian. 

"Mi se pare că începe să sufere de aceeași maladie ca mine: încredere în sine excesivă. Și tot ce se spune, nu contează. El este deja Dumnezeu sau cel puțin adjunctul lui Dumnezeu, pe ce probleme — nu știu", a spus Gorbaciov, în timpul prezentării noului său volum 'După Kremlin'.

"Mi se părea că l-am prins pe Dumnezeu de picior", a evocat el perioada în care fusese conducătorul țării, când a inițiat Perestroika, care s-a încheiat cu înlăturarea sa de la putere. "Să nu fiți trufași niciodată, vanitatea mi-a jucat o festă", a exclamat fostul lider sovietic, recunoscând că Putin nu s-a mai întâlnit cu el în ultimul an și jumătate pe motiv că nu are timp.

El a subliniat că un stat puternic nu se construiește prin forță.'Un stat puternic este un stat democratic', a spus Gorbaciov. 'Un stat puternic nu poate dispersa în forță manifestații ale opoziției, iar dacă procedează astfel, acesta este un semn de slăbiciune.'

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.