O tânără este în stare de ŞOC. A primit un SMS de la bunica moartă

Publicat in Ştiri Internaţionale 18 Octombrie 2014 720 ori
Google+ WhatsApp
O tânără este în stare de ŞOC. A primit un SMS de la bunica moartă
O tânără este în stare de ŞOC. A primit un SMS de la bunica moartă

O tânără britanică a trecut printr-un incident demn de filmele de groază. Fata de 22 ani a primit un SMS de la bunica decedată, care fusese îngropată cu telefonul mobil. 

 

Sheri Emerson a primit SMS-ul de pe numărul bunicii sale moarte, deşi telefonul fusese pus în sicriu, alături de bătrână.

"Veghez asupra ta. Vei trece peste asta, totul va fi bine", scria în mesajul respectiv. 

Fata a fost în stare de şoc, a crezut că cineva i-a dezgropat bunica şi i-a luat telefonul mobil. După moartea bunicii, Sheri continuase să trimită mesaje la numarul de telefon al bunicii pentru a se consola.

"Evident, ştiam că bunica nu ne va răspunde niciodată mesajelor. Era felul nostru de a fi împăcaţi cu pierderea ei, pentru că îi plăcea foarte mult să ne trimită mesaje. Imaginaţi-vă cum m-am simţit când am primit acest mesaj", a spus Sheri.

"Mintea mea a fost plină de posibilităţi neplăcute", a declarat Sheri, despre primirea SMS-ului.

Misterul a fost lămurit de compania de telefonie mobilă. Deşi plătise un tarif pentru ca numărul bunicii sale să rămână valabil, dar să nu fie atribuit altei persoane, compania  nu ţinuse cont de acest lucru.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.