Cine este Darius Vâlcov, politicianul propus pentru funcţia de ministru al Bugetului

Publicat in Ştiri Naţionale 19 August 2014 806 ori
Google+ WhatsApp
Cine este Darius Vâlcov, politicianul propus pentru funcţia de ministru al Bugetului
Cine este Darius Vâlcov, politicianul propus pentru funcţia de ministru al Bugetului

Premierul Victor Ponta a transmis preşedintelui Traian Băsescu propunerea de numire a lui Darius Vâlcov în funcţia de ministru delegat pentru Buget. 

 
 

Darius Bogdan Vâlcov este în prezent senator din partea PSD Olt şi preşedinte al Comisiei pentru administraţie publică şi organizarea teritoriului din Senatul României. Darius Vâlcov s-a căsătorit în 2005 cu fostul membru PIN, în prezent moderator TV, Lavinia Şandru, împreună cu care are şi un copil.

 

 
 

Vâlcov este absolvent al Academiei de Studii Economice din București. În perioada 2000-2004, Vâlcov a fost director general la Banca Populară Română pentru Dezvoltare, sucursala Slatina, iar ulterior, în 2004, a lucrat ca director economic la firma Octogon din Slatina.

 

În intervalul 2004-2012 a fost primar al municipiului Slatina, judeţul Olt, din partea PDL, partid pentru care a condus filiala Olt până în 2012, când a devenit membru al Partidului Social Democrat.

 

Premierul Victor Ponta declara, luni, într-o intervenţie telefonică la România TV, că marţi va transmite la Palatul Cotroceni noua propunere pentru Ministerul Bugetului, pe care Traian Băsescu nu o va mai putea respinge.

 

Iniţial, pentru funcţia de ministru delegat pentru Buget a fost propus Claudiu Manda, numai că preşedintele Traian Băsescu a respins pe 8 august nominalizările făcute de premierul Victor Ponta pentru portofoliile Culturii şi Bugetului, respectiv Rozalia Biro (UDMR) şi Claudiu Manda (PSD), pe motiv că acestea sunt necorespunzătoare funcţiei.  

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.