Situaţie INCREDIBILĂ în Capitală. Lista PROGRAMĂRILOR pentru operaţii estetice a ajuns la anul 2022

Publicat in Ştiri Naţionale 03 August 2014 904 ori
Google+ WhatsApp
Situaţie INCREDIBILĂ în Capitală. Lista PROGRAMĂRILOR pentru operaţii estetice a ajuns la anul 2022
Situaţie INCREDIBILĂ în Capitală. Lista PROGRAMĂRILOR pentru operaţii estetice a ajuns la anul 2022

Lista de programări pentru operaţii estetice la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti a ajuns la anul 2022, informează România TV. Foarte mulţi români s-au înscris pe fişele de aşteptare pentru o intervenţie de chirurgie plastică. Informaţia a fost făcută publică de profesorul doctor Ioan Lascăr.

 
 

O listă de aşteptare cum rar vezi, consistentă susţine Ioan Lascăr, prof. dr. şef la Clinica de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, care se se întinde până în anul 2022.

 

Această listă conţine programări făcute pentru intervenţii chirurgicale estetice care nu trebuie efectuate în regim de urgenţă. În cele mai multe cazuri, este vorba de români care s-au programat la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru operaţii faciale.

 

Toate aceste operaţii care apar pe lista de programări până în anul 2022 sunt operaţii care se fac în regim de plată pentru că nu sunt decontate la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

 

Astfel de intevenţii chirurgicale sunt evitate pe perioada verii, spune prof. dr. Ioan Lascăr. În acest sezon recuperarea este mult mai greoaie şi există riscul de complicaţii din cauza căldurii.



 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.