PRIMA REACŢIE a familiei Băsescu după ŞANTAJUL ginerelui lui Bercea Mondial VIDEO

Publicat in Ştiri Naţionale 30 Mai 2014 2101 ori
Google+ WhatsApp
PRIMA REACŢIE a familiei Băsescu după ŞANTAJUL ginerelui lui Bercea Mondial VIDEO
PRIMA REACŢIE a familiei Băsescu după ŞANTAJUL ginerelui lui Bercea Mondial VIDEO

Fratele preşedintelui României, Mircea Băsescu, a fost şantajat de ginerele și fiica lui Bercea Mondial. Aceștia au ameninţat că dau presei informaţii compromiţătoare despre Mircea Băsescu şi familia lui, dacă nu primesc 280.000 de euro. Prima reacţie după acest scandal a venit din partea soţiei lui Mircea Băsescu.

 
 
 

Mircea Băsescu a fost şantajat de ginerele și fiica lui Bercea Mondial, aceştia cerându-i 280.000 de euro pentru a nu dezvălui în presă informaţii compromiţătoare despre familia lui. Fratele preşedintelui i-a reclamat la DNA, iar procurorii au organizat un flagrant. 

 

În urma flagrantului, ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, a fost reţinut pentru 24 de ore, în timp ce soţia lui, Anghel Izaura, și un minor în vârstă de 17 ani, sunt cercetaţi, tot pentru şantaj, sub control judiciar.

 

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial a precizat vineri ca i-a dat bani lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, să îl scoată pe el şi pe tatăl lui din închisoare.

PRIMA REACŢIE a familiei Băsescu după ŞANTAJUL ginerelui lui Bercea Mondial

"Eu am cinci ani şi trei luni condamnare, tatăl meu are opt ani şi două luni. Nu eu am plătit ca să ieşim afară. Ne-a luat Mircea Băsescu 600.000 de euro. Şi din banii aştia 300.000 datoria şi 100.000 intermediarul care m-a dus la Mircea Băsescu", a declarat fiul lui Bercea Mondial, potrivit unor înregistrări prezentate de Antena 3.

 

Ulterior, fiul lui Bercea Mondial i-ar fi cerut banii înapoi lui Mircea Băsescu pentru că nu a reusit să îi scoată din închisoare.

 

În faţa acestor acuzăţii venite de după gratii, Mircea Băsescu nu a dorit să facă niciun comentariu, lăsând totul în seama avocatului.

 

"Nu există niciun fel de probă că domnul Mircea Băsescu a primit vreun ban de la aceste persoane. Toate aceste fapte sunt nereale. Nu au fost prezentate probe pentru trafic de influenţă. Această plângere făcută de Mircea Băsescu nu este nouă. Există o plângere împotriva lui Florin Anghel de pe vremea când acesta era în libertate pentru şantaj şi trafic de influenţă", a declarat Adrian Gheorghiţi, avocatul lui Mircea Băsescu. 

 

Soţia lui Mircea Băsescu nu ştia nimic despre scandal. "O fi fost şantajat, nu ştiu. După ce că ne-au cerut să îi botezăm acum mai vin şi chestii d-astea. În niciun caz nu îmi pare rău că i-am botezat nepoata. Am făcut un gest creştinesc", a declarat Doina Băsescu, soţia lui Mircea Băsescu, pentru România TV

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.