Mesajul viral al unui barbat pentru vecinii locatari: "Cine a loat sacosa beji cu doaua flacoane de bere..."

Publicat in Ştiri Naţionale 26 Octombrie 2022 391 ori
Google+ WhatsApp
Mesajul viral al unui barbat pentru vecinii locatari: "Cine a loat sacosa beji cu doaua flacoane de bere..."
Mesajul viral al unui barbat pentru vecinii locatari: "Cine a loat sacosa beji cu doaua flacoane de bere..."

Un român a lipit într-o scară de bloc un mesaj scris de mână pe o foaie și a stârnit un amuzament total! Iată rândurile care au provocat reacții în lanț pe rețelele de socializare.

Se cunoaște, deja, faptul că românii au un simț al umorului foarte dezvoltat, lucru ce poate fi observat în multe grupuri de pe rețelele de socializare și chiar pe platformele unde se încarcă videoclipuri. De data aceasta, mesajul unui român lipit într-o scară de bloc a reușit să stârnească un „uragan" de râsete în rândul utilizatorilor de pe rețelele de socializare.

S-a înfuriat pe vecini și a lipit un mesaj în scara de bloc

Mesajul a fost scris cu greșeli și reliefează „durerea” pe care o are un român. „Supărat” tare că cineva i-ar fi sustras două doze de bere de lângă ușa liftului, românul a ținut să transmită un mesaj clar. A luat o foaie dintr-un caiet de matematică și a scris cu majuscule un mesaj cu un marker negru, rugând să îi fie aduse înapoi cele două beri care se aflau într-o pungă. La final, i-a făcut și o „urare” celui care și-a însușit băutura.

„Atenție. Cine a loat sacoșa beji cu doauă flacoane de bere de lîngă ușa la-lift săo aducă laloc sau Dumniezeu s-ăi dea necaz mare ân familia lui! Și la copi!!!”, este mesajul care a stârnit amuzament pe rețelele de socializare.

 

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.