Piele și os, Obreja primește un an de libertate, dar nu are voie să se trateze în Turcia. Motivația

Publicat in Ştiri Naţionale 25 Octombrie 2022 7912 ori
Google+ WhatsApp
Piele și os, Obreja primește un an de libertate, dar nu are voie să se trateze în Turcia. Motivația
Piele și os, Obreja primește un an de libertate, dar nu are voie să se trateze în Turcia. Motivația

Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box a ieșit din închisoare pentru a se trata de o boală incurabilă. El a reușit să primească o întrerupere a pedepsei, dar nu și permisiunea de a merge la un spital din străinătate.

În martei 2017, fostul ministru al Dezvoltării Regionale Elena Udrea a fost condamnată marţi de instanţa supremă la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul „Gala Bute", iar Rudel Obreja a primt cinci ani de închisoare.

Rudel Obreja se tratezază în țară

Curtea de Apel București (CAB) i-a prelungit fostului președinte al FRB cu un an suspendarea executării pedepsei, dar tot nu l-a lăsat să părăsească teritoriul României:

„Desființează în parte sentința contestată și, rejudecând: admite cererea de prelungire a întreruperii executării pedepsei, formulată de către persoana condamnată Obreja Rudel aflat în executarea pedepsei de 5 ani (...)
Dispune prelungirea întreruperii a executării pedepsei (...) pentru o perioadă de 1 (un) an începând cu data de 26.10.2022.
Pe durata prelungirii întreruperii executării pedepsei, persoana condamnată Obreja Rudel trebuie să respecte următoarele obligații:
a) să nu depășească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a Tribunalului Ilfov;
b) să ia legătura, la rămânerea definitivă a hotărârii, cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului București pentru a fi luat în evidență și a stabili mijlocul de comunicare permanentă cu organul de supraveghere, precum și să se prezinte la instanță ori de câte ori este chemat; (...)
Respinge ca inadmisibilă cererea persoanei condamnate Obreja Rudel de încuviințare a părăsirii teritoriului României pentru a efectua o deplasare în Turcia la data de 31.10.2022", se arată în minuta CAB.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.