Sa scape de talhar, o batrana de 103 ani s-a prefacut ca a murit. Hotul i-a pus o lumanare aprinsa in mana si a fugit

Publicat in Ştiri Naţionale 06 Octombrie 2022 1298 ori
Google+ WhatsApp
Sa scape de talhar, o batrana de 103 ani s-a prefacut ca a murit. Hotul i-a pus o lumanare aprinsa in mana si a fugit
Sa scape de talhar, o batrana de 103 ani s-a prefacut ca a murit. Hotul i-a pus o lumanare aprinsa in mana si a fugit

O bătrână din Vaslui a fost atacată de un hoț și, ca să scape de el, i-a spus că o să moară. Bărbatul s-a speriat și a crezut că a omorât-o pe victimă, iar apoi i-a pus o lumânare aprinsă în mână și a fugit.

Evenimentul a avut loc în comuna Tătărăni, localitatea Valea lui Bosie, relatează Vremea Nouă.

În momentul în care individul o lovea pe bătrână, victima a recunoscut agresorul și i-a spus pe nume. „Eu o să mor. Costele, dă-mi oleacă de apă, să-mi sting sufletul". Când și-a auzit numele, agresorul s-a panicat, cel mai probabil, iar apoi, crezând că a ucis-o pe femeie, i-a pus o lumânare aprinsă în mână și a fugit.

Bătrâna a supraviețuit, dar a ajuns la spital cu trei coaste rupte, cu o ureche tăiată și cu alte răni provocate de agresor.

„Eu îl iert. Dumnezeu să facă ce-o vrea cu el"
În ciuda a ce s-a întâmplat, bătrâna le-a spus judecătorilor că îl iartă pe agresor. „Dacă el a vrut banii de la mine, eu ce să vreau de la el? Eu îl iert. N-am nicio pretenție, dar Dumnezeu să facă ce-o vrea cu el."

Femeia spune că nu regretă că l-a iertat pe individ. „Când mă bătea, eu i-am zis: tu crezi că mie mi-e frică de moarte? Nu-mi e. Să fii tânăr si să ajungi să stâlcești în casă un bătrân, ca să îți dea bani din sărăcia lui, asta înseamnă că tu, care vrei să mă omori pe mine, ești deja mort, dar nu-ți dai seama. Dumnezeu le măsoară pe toate. Acum eu am 103 ani. Am trecut și peste asta", a declarat bătrâna.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.