Protocol strict după moartea reginei: Britanicii sunt îndemnați să nu aducă ursuleţi de pluș și baloane ca omagiu

Publicat in Ştiri Internaţionale 12 Septembrie 2022 448 ori
Google+ WhatsApp
Protocol strict după moartea reginei: Britanicii sunt îndemnați să nu aducă ursuleţi de pluș și baloane ca omagiu
Protocol strict după moartea reginei: Britanicii sunt îndemnați să nu aducă ursuleţi de pluș și baloane ca omagiu

Britanicii care deplâng moartea reginei Elisabeta a II-a sunt sfătuiţi să nu aducă ursuleţi de pluş, baloane sau să aprindă lumânări printre omagiile florale dedicate reginei. The Royal Parks a precizat că nu vor fi acceptate daruri sau artefacte, iar obiectele nonflorale nu ar trebui aduse, informează DPA şi PA Media, potrivit Agerpres.

Mii de simpatizanţi au depus flori în apropierea Palatului Buckingham, Castelelor Windsor şi Balmoral după ce moartea suveranei a fost anunţată joi.

Asociaţia The Royal Parks, care se ocupă de administrarea parcurilor regale din Londra, a spus că oamenii sunt îndemnaţi să aducă flori într-un loc special amenajat din Green Park, în apropiere de rezidenţa londoneză a defunctei regine.

Persoanele care vin să-i aducă un ultim omagiu reginei sunt rugate să îndepărteze orice ambalaj de pe flori înainte de a le depune. Omagiile florale depuse la reşedinţele regale în ultimele zile au inclus ursuleţi de pluş, jucării sub formă de Corgi, baloane şi sendvişuri cu marmeladă, referinţă la un scheci realizat cu prilejul Jubileului de Platină î care regina apare alături de ursuleţul Paddington.

The Royal Parks a mai precizat că vor fi acceptate cărţile poştale şi etichetele adăugând: ''Din păcate, nu vor fi acceptate daruri şi artefacte, iar oamenii sunt rugaţi să nu le aducă în parcuri. Obiecte nonflorale precum ursuleţi de pluş şi baloane nu ar trebui aduse''.

Organizaţia a mai adăugat că nu va fi permisă aprinderea lumânărilor în parcuri, iar lumânările aprinse vor fi stinse. Omagiile vor fi păstrate până la terminarea tuturor ceremoniilor şi se estimează că florile vor fi eliminate din parcuri după şapte până la 14 zile de la data funeraliilor.

Florile care se deteriorează între timp vor fi îndepărtate şi duse în pepiniera din Hyde Park, unde vor fi procesate pentru a fi transformate în compost.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.