Radu Pietreanu, diagnosticat cu cancer la plămâni. „Am slabit 36 kg in 3 saptamani!"

Publicat in Ştiri Naţionale 14 Mai 2022 6537 ori
Google+ WhatsApp
Radu Pietreanu, diagnosticat cu cancer la plămâni. „Am slabit 36 kg in 3 saptamani!"
Radu Pietreanu, diagnosticat cu cancer la plămâni. „Am slabit 36 kg in 3 saptamani!"

Radu Pietreanu, diagnosticat cu cancer la plămâni. Artistul a oferit detalii cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața lui, după ce a fost diagnosticat cu cancer la plămâni.

Radu Pietreanu, diagnosticat cu cancer la plămâni. „Am și murit un pic, pe lumea cealaltă e liniștite".

Actorul devenit celebru cu „Vacanţa Mare" s-a tratat în Turcia, iar costurile au fost destul de mari. În acea perioadă, a slăbit 36 kilograme, iar din acest motiv se simţea din ce în ce mai rău. „Pot să fiu un exemplu pozitiv pentru cei care o pățesc. Am avut cancer la plămâni. Am intrat în depresie. Când am auzit de cancer, nu știam prea multe. Am și murit un pic, un minut să zic așa. Pe lumea cealaltă e o liniștit. Eu vreau prieteni, vreau gălăgie. Când m-am întors, trecuseră trei săptămâni pe pământ. Eram un cadavru care a stat trei săptămâni pe o canapea, fără să vorbească, fără să mănânce, fără să nimic. Slăbisem 36 de kilograme. De la 96 kg, aveam 60. Când m-am ridicat, am făcut doi pași, am căzut. Nu mai aveam carne între piele și os", a dezvăluit Radu Pietreanu podcast-ul lui Micutzu.

Radu Pietreanu a mărturisit că a fost nevoit să îşi vândă casa pentru a putea duce la bun sfârşit tratamentul. „M-am dus la tratamente, m-am făcut bine. Aflasem de boala în vară. Prin octombrie m-am făcut bine. Am pus mâna pe chitară după trei săptămâni, deși am zis că nu mă mai interesează scena. Mai mult de 20 de minute nu rezistam pe scenă. Încet, încet, mi-am revenit, am reînceput turneele. Cu boala trebuie să cheltui cam toți banii, mi-am vândut și casa din București, tot! M-am mutat la Azuga, mi-au trebuit banii pentru tratament. Dacă aș fi investit, eram un mort bogat acum", a mai spus Radu Pietreanu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.