Au apărut primii suspecţi în cazul bărbatului găsit carbonizat într-o mașină, in Măgurele

Publicat in Ştiri Naţionale 11 Mai 2022 Actualizat: 11 Mai 2022 467 ori
Google+ WhatsApp
Au apărut primii suspecţi în cazul bărbatului găsit carbonizat într-o mașină, in Măgurele
Au apărut primii suspecţi în cazul bărbatului găsit carbonizat într-o mașină, in Măgurele

Au apărut primii suspecţi în cazul bărbatului găsit carbonizat într-o mașină pe un câmp din Măgurele, judeţul Ilfov. Este vorba de două persoane, frate și soră.

Cei doi au fost duşi la audieri marți noapte. De asemenea, procurorii au mai aflat că cel incendiat ar putea fi un cetațean italian care locuia în Giurgiu. O femeie care îl ajuta la curățenie le-ar fi spus polițiștilor că lipsește de câteva zile. Cel dispărut este un om de afaceri în vârstă de 63 de ani, care s-a mutat în România în urmă cu cel puțin zece ani.

Polițiștii criminaliști au descins la un complex de vile din Mihăilești-Giurgiu. Aici au verificat locuința unui cetățean italian despre care cred că este victima omorului descoperit sâmbătă în Măgurele. Vecinii lui spun că îl chema Mauro și că s-ar fi mutat în România, după ce ar fi divorțat de soția lui.
Vecină: „Da, eu l-am văzut, dar nu ştiu dacă era italian sau ce era. El stă aici, noi stăm la ultima casă."

Reporter: Vreo persoană dubioasă care să-l fi frecventat?

Vecină: „Nu, nu."

Apropiat al cetățeanului italian: „Mauro a cumpărat casa de la o altă persoană din Anglia."

Reporter: Mauro locuia singur?

Apropiat al cetățeanului italian: „Da. De vreo zece ani sau mai mult."

Reporter: Era vizitat de cineva? Vreo rudă din Italia?

Apropiat al cetățeanului italian: „Nu știu. O dată parcă a venit fiica lui. Mi-a spus cineva că acum câteva luni, a adus niște mașini din Italia ca să le vândă. Trei sau patru mașini pe care le avea în fața casei și cineva mi-a spus că le-au fost sparte cauciucurile."

Poliţiştii criminaliști adună mărturiile vecinilor cetățeanului italian care ar fi locuit singur în una din acele vile din complexul rezidențial. Este foarte important pentru că astfel procurorii vor afla un posibil motiv al crimei.

Motivul crimei este unul din cele mai importante aspecte ale anchetei pentru că îi ajută pe anchetatori să restrângă cercul de suspecți. Deocamdată, procurorii nu au vrut să spună dacă au audiat vreo persoană.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.