Val de sinucideri pe portavionul american USS George Washington / Trupele Navy Seal, sub anchetă!

Publicat in Ştiri Internaţionale 04 Mai 2022 1063 ori
Google+ WhatsApp
Val de sinucideri pe portavionul american USS George Washington / Trupele Navy Seal, sub anchetă!
Val de sinucideri pe portavionul american USS George Washington / Trupele Navy Seal, sub anchetă!

Val de sinucideri pe portavionul american USS George Washington! Marina SUA a demarat o anchetă după ce, în ultimii ani, mai mulți militari care au servit pe portavionul american George Washington s-au sinucis.

Potrivit presei americane, de anul trecut până în aprilie, cel puțin șapte militari care au servit pe portavion au fost uciși. Patru cazuri au implicat sinucidere.

Trei sinucideri numai în aprilie


Reprezentanții Marinei SUA „au recunoscut problemele" și au spus că fac investigații. Astfel, peste 200 de marinari se mută de pe portavionul USS George Washington după mai multe decese prin sinucidere în rândul echipajului, dintre care trei în mai puțin de o săptămână în aprilie, anunță Marina americană, potrivit CNN.

Marinarii se mută într-o unitate locală, în timp ce portavionul cu propulsie nucleară continuă să treacă printr-un proces de realimentare și revizie la un șantier naval din Virginia.

Mișcări masive de personal


Comandantul portavionului, căpitanul Brent Gaut, a luat decizia de a permite marinarilor care locuiesc la bordul navei să se mute în alte locuințe, potrivit unui comunicat al Naval Air Force Atlantic. În prima zi a mutării, care a început luni, peste 200 de marinari au părăsit portavionul și s-au mutat într-o unitate navală din apropiere.

PLANUL DE MUTARE VA CONTINUA PÂNĂ CÂND TOȚI MARINARII CARE DORESC SĂ SE MUTE ÎN AFARA NAVEI VOR FACE ACEST LUCRU" – COMUNICAT AL NAVAL AIR FORCE ATLANTIC

Deși portavionul nu are la bord întregul efectiv de aproximativ 5.000 de marinari, nava încă mai găzduiește 2.700 de marinari care lucrează la bord în timpul procesului de revizie.

Aproximativ 420 de marinari trăiesc la bordul navei în timpul reviziei sale.

Marina SUA a deschis o investigație
Comandantul Forțelor Aeriene Navale SUA Atlantic, John Meier, a demarat o anchetă privind decesele. Ancheta este una dintre cele două pe care le conduce Marina SUA. Cea de-a doua investigație are „un domeniu de aplicare mult mai larg" și se concentrează pe „climatul de comandă, cultura de comandă", a spus Meier.

Pentru a descoperi cauzele sinuciderilor, Marina a adus pe navă un psiholog, „consilieri de rezistență" și „o echipă de sprint de 13 persoane, care este o echipă de intervenție specială pentru astfel de cazuri", spune Meier.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.