Ed Sheeran, Camila Cabello, Emeli Sandé, Snow Patrol vor concerta pentru Ucraina

Publicat in Ştiri Internaţionale 22 Martie 2022 301 ori
Google+ WhatsApp
Ed Sheeran, Camila Cabello, Emeli Sandé, Snow Patrol vor concerta pentru Ucraina
Ed Sheeran, Camila Cabello, Emeli Sandé, Snow Patrol vor concerta pentru Ucraina

Ed Sheeran, Camila Cabello, Emeli Sandé şi Snow Patrol vor cânta la evenimentul televizat „Concert for Ukraine”, care va fi difuzat de ITV şi STV, anunţă The Guardian, potrivit news.ro.


„Am inima frântă pentru poporul ucrainean”, a spus Cabello. „Pe măsură ce refugiaţii din Ucraina se alătură milioanelor de alte persoane din lumea întreagă strămutate, toţi avem o responsabilitate”.

Emeli Sandé şi Gregory Porter vor cânta de asemeena la concert, care va avea loc la Birmingham Resorts World Arena pe 29 martie.

Toate încasările vor merge către Disasters Emergency Committee - Comitetul de urgenţă în caz de dezastre - (DEC) din Ucraina, care permite celor 15 dintre cele mai importante organizaţii caritabile de ajutor din Marea Britanie, inclusiv Crucea Roşie Britanică, Salvaţi Copiii Regatul Unit şi Oxfam Marea Britanie, să ofere hrană, apă, adăpost şi asistenţă medicală refugiaţilor din Ucraina şi din ţările vecine.

Telespectatorii vor putea dona pe tot parcursul serii, iar ITV s-a angajat să doneze toate veniturile din sponsorizare şi publicitate generate de difuzare - aproximativ 3 milioane de lire sterline.

Urmează să fie anunţaţi mai mulţi interpreţi pentru evenimentul de două ore, care va include, de asemenea, scurtmetraje care documentează eforturile de ajutorare în desfăşurare şi experienţele ucrainenilor care au scăpat de conflict. Se estimează că 1,85 milioane de ucraineni şi-au părăsit casele de când Rusia a invadat ţara în urmă cu patru săptămâni.

Posturile de radio globale Heart şi Capitol vor transmite concertul în direct şi vor oferi o acoperire exclusivă. Se pare că Sheeran şi Cabello vor cânta împreună la concert, după ce au colaborat anterior la piesa lui „South of the Border” din 2019 şi la noul ei single „Bam Bam”.

De la lansarea apelului DEC pe 3 martie, s-au strâns peste 200 de milioane de lire sterline, inclusiv 25 de milioane de lire sterline compensate de guvernul Regatului Unit.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.