Medicul Monica Pop: ‘Este o aberație! Știți foarte bine că vaccinatul se poate infecta. Ce rol are un vaccinat dacă el e infectat? El trebuie să fie testat, fără doar și poate’

Publicat in Ştiri Naţionale 17 Septembrie 2021 740 ori
Google+ WhatsApp
Medicul Monica Pop: ‘Este o aberație! Știți foarte bine că vaccinatul se poate infecta. Ce rol are un vaccinat dacă el e infectat? El trebuie să fie testat, fără doar și poate’
Medicul Monica Pop: ‘Este o aberație! Știți foarte bine că vaccinatul se poate infecta. Ce rol are un vaccinat dacă el e infectat? El trebuie să fie testat, fără doar și poate’

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a hotărât, joi, ca certificatul verde să devină obligatoriu în zonele unde rata de infectare depășește 3 la mia de locuitori.

Medicul Monica Pop consideră că introducerea certificatului verde este „o aberație".

Mai mult, spune Monica Pop, și vaccinatul ar trebui să fie testat, pentru că și el poate transmite boala.

„Este o aberaţie! De ce unele ţări nu fac aşa şi unele ţări fac aşa? În primul rând, știe toată lumea că green pass-ul, acest certificat verde, este o problemă politcă și nu medicală, categoric.Trebuie să separăm lucrurile.

Știți foarte bine că vaccinatul se poate infecta. Și atunci, ce rol are un vaccinat dacă el e infectat? Dacă e vaccinat, sigur, pentru el e foarte important că face o formă mai ușoară și nici nu mai avem ceva de discutat în sensul acesta, dar pentru cei din jur nu are nicio valoare.

Deci el trebuie să fie testat, fără doar și poate. Vreau să vă întreb un lucru, este retoric, sigur. Doamna de mai devreme spunea că statul trebuie să aibă grijă de sănătatea oamenilor, sigur, dar și a medicilor. Și atunci, dacă obligi medicul să se vaccineze ca să nu infeceteze pacientul, obligă și pacientul să se vaccineze, ca să nu infecteze medicul.

Să știți că medicul ia ceva de la pacient și asta s-a întâmplat întotdeauna. Atunci, dacă tot suntem cetățeni ai acestei țări și avem aceleași drepturi, să fie drept. Mie nu mi se pare absolut deloc normal, asta cu certificatul. Ar trebui ca fiecare om să se vaccineze, dacă el consideră, dar trebuie testat. Acum am primit mesaj că în Germania, elevii sunt testați de două ori pe săptămână. Toți elevii, absolut. Ar trebuie să se întâmple și la noi așa, cu toți cei care lucrează măcar cu toți cei care lucrează cu oameni. Adică medici, profesori, cadre didactice, artiști, etc.

Ei plătesc şi noi plătim asigurări de sănătate. Mai mult decât atât, nimeni nu a pomenit despre contraindicaţiile vaccinului. Ce se face cu cei care au contraindicaţii, cu anafilaxia, cancere sub tratament, cu hipertensiuni, lucruri care contraindică. Un consilier parlamentar din Parlamentul Europei a spus că a trimis o scrisoare medicilor de la Consililui Europei, pentru că are un colesterol mai mare, pentru a şti dacă să se vaccineze sau nu şi răspunsul a fost nu. Asta a fost în direct, în direct, într-o seară, în prime-time.

Deci nu se pune problema că nu există contraindicaţii. Şi atunci, cum se tratează aceşti oameni? Medicii, profesorii, artiștii, sportivii, nu sunt tot cetățeni ai acestei țări cu aceleași drepturi? Deci, drepturile să fie egale. Pledez să se vaccineze cine dorește și nu obligatoriu. Dacă sunt și unii care nu vor să facă test, asta e problema lor și să se descurce așa cum consideră. Eu știu că acum testele sunt mai serioase, mai sigure. Seriose erau toate, dar au dat multe erori. Acum sunt teste care nu mai dau erori. Consider că testarea este cel mai important lucru în a opri pandemia", a afirmat Monica Pop, la Antena 3.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.