Aeroportul Băneasa se va deschide în octombrie

Publicat in Ştiri Naţionale 27 Iulie 2021 511 ori
Google+ WhatsApp
Aeroportul Băneasa se va deschide în octombrie
Aeroportul Băneasa se va deschide în octombrie

„Valorile actuale ale traficului aerian, semnificativ diminuate faţă de nivelul anterior pandemiei de COVID-19, nu justifică translatarea vreunor zboruri comerciale de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti la Băneasa“ .

 

Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa se va deschide în luna octombrie a aces­tui an, iar de pe acest aeroport vor fi operate curse private de business, zboruri charter de lux şi curse VIP. Valoarea lucrărilor depăşeşte 66 mil. lei, o sumă mai mare decât cea esti­mată iniţial de 55 mil. lei.

Deschiderea aeropor­tului era iniţial preconizată pentru sfârşitul lunii iulie, însă din cauza unor cerinţe suplimentare, lucrările nu au putut fi terminate la termenul stabilit iniţial.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.