Cea mai înaltă clădire din Uniunea Europeană este gata, după 17 ani de eșecuri, iar acum, stârnește controverse

Publicat in Ştiri Internaţionale 26 Iulie 2021 711 ori
Google+ WhatsApp
Cea mai înaltă clădire din Uniunea Europeană este gata, după 17 ani de eșecuri, iar acum, stârnește controverse
Cea mai înaltă clădire din Uniunea Europeană este gata, după 17 ani de eșecuri, iar acum, stârnește controverse

Cea mai înaltă clădire cu apartamente de locuit, din Europa, a fost finalizată după 17 ani de eșecuri repetate, în Benidorm, Spania. Blocul are 47 de etaje și ajunge la o înălțime de 187 de metri.Zgârie-nori-ul ”Intempo” are 256 de apartamente cu prețuri care pornesc de la 275.000 de euro și pot ajunge până la aproximativ 2 milioane de euro, în cazul unui penthouse, conform The Guardian.

 

Zgârie-nori din stațiunea Costa Blanca pot rivaliza cu cele din Manhattan sau Hong Kong, cu 80 de blocuri peste 25 de etaje, dar cele 47 de etaje ale lui Intempo le lasă pe toate la umbră.

Unii cred ca această construcție va contribui la transformarea staţiunii într-un ”Miami al Mediteranei”, însă, alţii găsesc construcţia de o monstruozitate grotescă.Potrivit promotorului Uniq Residential, 100 dintre cele 256 de apartamente ale ”Intempo” au fost deja precontractate. Aproximativ 60% dintre doritori sunt spanioli, iar restul sunt ruşi, scandinavi, germani şi belgieni.

Peste 40% dintre vizitatorii Benidorm sunt britanici, însă aceștia nu se arată interesați să locuiască în noul zgârie-nori.

”Nu cred că britanicii care au atâţia bani i-ar cheltui în Benidorm. Ar fi prea inechitabil”, spune Michelle Baker, o vloggeriţă britanică. „Oamenii cu mulţi bani nu frecventează Benidorm. Decât dacă i-ai schimba brandul şi te-ai lupta să atragi acei clienţi cu bani mulţi. Peste 50 de ani, s-ar putea să fie altă poveste”, spune Baker.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.