Imagini rare cu miliardara care deține Catena

Publicat in Ştiri Naţionale 21 Iulie 2021 67780 ori
Google+ WhatsApp
Imagini rare cu miliardara care deține Catena
Imagini rare cu miliardara care deține Catena

Anca Vlad, cunoscută drept “Mama Catena”, a dovedit, încă o dată, dacă mai era nevoie, că are prestanță și că se respectă indiferent de ocazie.

Recent, Cancan.ro a întâlnit-o la cumpărături, în zona Pipera, cu un Bentley Mulsanne care valorează în jur de 250.000 de euro. Ajutată de fiică, șofer și angajații complexului comercial, cea mai puternică femeie din businessul românesc a înghesuit în superba limuzină tot ce a achiziționat. Urmează imagini în exclusivitate, obținute de la “locul faptei”.

 Anca Vlad figurează în clubul miliardarilor în euro, fiind, de departe, cea mai bogată româncă. “Mama Catena” controlează o companie care are în proprietate peste 800 de farmacii, cifra de afaceri fiind de aproximativ un miliard de euro.

Fildas Trading, firma înființată de Anca Vlad la începutul anilor ‘90, a atins în 2019 o cifră de afaceri de 4,25 miliarde de lei, pentru ca în 2020 să depășească 4,7 miliarde de lei. În 1999, grupul ridicat de Anca Vlad a lansat lanțul de farmacii Catena. În prezent, acesta reprezintă unul dintre cele mai importante branduri autohtone, cu peste 5.500 de angajați și aproximativ 4,5 milioane de clienți fideli.

Anca Vlad, cu Bentley-ul de 250.000 de euro la cumpărături

Pentru a-și ține compania în top, Anca Vlad muncește toată ziua, însă, atunci când vine vorba de confortul personal, uită, pentru câteva minute, de birou. Recent, Cancan.ro a întâlnit-o pe “Mama Catena” la Mobexpert Pipera. Îmbrăcată lejer, cea mai puternică femeie de afaceri din România a ajuns în zonă împreună cu fiica ei, la bordul superbului Bentley Mulsanne de 250.000 de euro, condus de șofer personal.

Anca Vlad a venit, în mod clar, cu lista făcută pentru că, în aproximativ o oră, a achiziționat articole cu care, practic, a umplut până la refuz portbagajul limuzinei. Ba, mai mult, unele dintre cumpărături au fost “depozitate” chiar și în interiorul Anca Vlad, cu Bentley-ul de 250.000 de euro la cumpărături

Fiica i-a fost alături

Pernele, plăpumile, farfuriile, paharele și celelalte articole au ajuns până la Bentley aduse de Anca Vlad, de fiica ei, de șofer, dar și de doi angajați ai showroom-ului. Până să plece, “Mama Catena” s-a asigurat că nu a uitat nimic, în timp ce fiica ei încerca să-și găsească un loc confortabil printre cumpărăturile aflate în spatele mașinii.

 Anca Vlad, alături de fiică la cumpărături

Într-un final, Bentley-ul a părăsit zona, încărcat cu marfă din toate categoriile. De precizat că pe durata sesiunii de shooping, cea mai bogată româncă a fost discretă, s-a consultat cu vânzătorii și, când a fost, cazul a așteptat, fără probleme, pe un scaun ca produsele comandate să-i fie aduse. Atitudine pentru care merită, evident, apreciată.

 Anca Vlad așteaptă cu răbdare ca produsele să-i fie aduse

Visa la un apartament al ei, dar a ajuns în clubul miliardarilor în euro

Anca Vlad și-a amintit, într-un interviu, de perioada în care țelul ei era să dețină un apartament. Nici nu visa că va ajunge să conducă o afacere de miliarde.

La 22 de ani terminasem studiile şi îmi doream mult un apartament al meu. Aşa încât aveam trei joburi: cel oficial, de economist, dar făceam şi traduceri şi ofeream meditaţii la limba engleză. Alergam de la 7 dimineaţa la 9 seara, dar nu simţeam oboseala. Petrecerile se organizau sâmbăta seara pe atunci, pentru că săptămâna de lucru avea şase zile, dar erau cel mai important eveniment al săptămânii.

Câte un fost coleg de facultate dădea un «ceai», iar eu eram specialista în cocktailuri. Îmi amintesc că la radio, pe programul 3 al postului naţional, se transmitea, în fiecare vineri la ora 9, topul internaţional de muzică pop.

Îl înregistram cu religiozitate pe casetă şi îl ascultam zilnic, până vinerea următoare. Pasiunea pentru cinema se mai potolea cu câte un «James Bond» din seria cu Roger Moore, dar apăruse deja pe ecrane Meryl Streep cu «Kramer vs. Kramer» sau «Sophie’s Choice»”, a rememorat Anca Vlad.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.