Teribilul secret pe care îl ascunde dr. Anthony Fauci despre Pandemie

Publicat in Ştiri Internaţionale 19 Iulie 2021 392 ori
Google+ WhatsApp
Teribilul secret pe care îl ascunde dr. Anthony Fauci despre Pandemie
Teribilul secret pe care îl ascunde dr. Anthony Fauci despre Pandemie

E-mail-urile recent date publicității demonstrează că Anthony Fauci avea cunoștință în ianuarie 2020 de elemente cheie despre originile COVID-19.

Pe 31 ianuarie 2020, la ora 10.32 PM, Fauci a primit un e-mail de la cercetătorul britanic dr. Kristian Andersen. Andersen a beneficiat de subvenții de milioane de dolari de la Institutul Național american de Sănătate (NIH).

În e-mail, Andersen îl avertiza pe Fauci: „Trebuie să te uiți cu atenție la toate secvențele pentru a vedea că unele dintre caracteristici arată (potențial) că au fost create artificial... Eddie (Holmes), Bob (Garry), Mike (Ferguson) și cu mine credem toți că genomul nu corespunde cu teoria evoluției."

Două ore mai târziu, la 12.29 PM, pe 1 februarie, Fauci i-a trimis un e-mail vechiului său adjunct, dr. Hugh Auchincloss.

La mesaj, Fauci a atașat un articol scris de dr. Ralph Baric și de dr. Zengli-Li Shi – așa-numita „femeie liliac" de la Institutul de Virologie din Wuhan (IVW).

Articolul vorbea despre cercetări pentru mărirea agresivității, transmisibilității și periculozității („gain of function") la coronaviruși, realizate la IVW.

Fauci i-a spus lui Auchincloss: „Este foarte important să vorbim în dimineața asta. Ține-ți telefonul mobil deschis... citește articolul ăsta... o să ai niște sarcini astăzi pe care trebuie să le faci."

Așadar, gravitate și urgență.

După alte două ore, Fauci a trimis un nou email, de data aceasta doctorului Robert Kadlec. Kadlec fusese numit de Trump Secretar Adjunct pentru Pregătire și Reacție la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane.

E-mail-ul către el avea atașat un articol care minimaliza posibilitatea scăpării virusului SARS-CoV-2 din laborator și pleda pentru o origine naturală a virusului Fauci a scris doar atât:

„Bob: Asta a apărut azi. Oferă o viziune echilibrată."

De ce era Fauci atât de alarmat când i-a scris adjunctului, dar atât de calm în mesajul către șefului său?

Această întrebare cheie este formulată de Jim Jordan, membru Republican al Camerei Reprezentanților din partea statului Ohio, în cadrul unei analize publicate de The Federalist.

O altă întrebare cheie este de ce Fauci NU i-a trimis și lui Kadlec articolul semnat de Baric și Shi? Este articolul care îl confirmă pe dr. Andersen că virusul SARS-CoV-2 pare creat artificial și are legătură cu milioanele de dolari plătiți din banii contribuabilului american pentru cercetări asupra coronavirușilor la Wuhan.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.