O bancă a depus accidental peste 50 de miliarde de dolari în contul unei familii. Miliardari timp de patru zile

Publicat in Ştiri Internaţionale 05 Iulie 2021 822 ori
Google+ WhatsApp
O bancă a depus accidental peste 50 de miliarde de dolari în contul unei familii. Miliardari timp de patru zile
O bancă a depus accidental peste 50 de miliarde de dolari în contul unei familii. Miliardari timp de patru zile

Un agent imobiliar din Baton Rouge, Louisiana, și soția sa făceau o verificare de rutină a finanțelor sâmbăta trecută când au observat că 50 de miliarde de dolari au fost depuse în mod eronat în contul lor."Asta nu este o eroare de tastatură de un zero două zerouri, este genul de eroare posibilă doar dacă cineva a adormit pe tastatură", a glumit soțul pe nume Darren James.

"Am fost încântat cu siguranță. M-am tot gândit la ce s-ar fi putut întâmpla de fapt și m-am întrebat dacă aș avea vreun unchi bogat care să imi dea toți acești bani", a mai declarat James.
Dar, spre dezamăgirea sa, nu a fost o moștenire - doar o eroare incredibil de neobișnuită.

Chase Bank a restabilit marți contul familiei la soldul corect, a spus James.

"Încă încercăm să ne dăm seama ce s-a întâmplat, de ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, dar știm că nu suntem singurii cărora li s-a întâmplat acest lucru", a declarat el pentru CNN. "Îngrijorarea este dacă contul meu a fost compromis, iar banca nici măcar nu m-a sunat. Nu am auzit nimic de la nimeni", a continuat acesta

Chase Bank recunoaște greșeala către CNN, dar are un scenariu diferit față de momentul în care a fost remediată.

"Am avut o problemă tehnică acum câteva săptămâni, care a afectat un număr limitat de conturi. Problema a fost rezolvată o zi mai târziu și toate conturile arată solduri corecte", a declarat pentru CNN purtătorul de cuvânt al Chase Bank, Amy Bonitatibus.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.